jagr, mainoskatko, NHL

NHL-huhut: Jaromir Jagr matkalla Kanadaan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 08/09/2017
Jaa tämä...

Kysymys missä 45-vuotias NHL-konkari Jaromir Jagr tulee pelaamaan ensi kaudella, on ollut kaikkien kiekkofanien huulilla aina siitä asti, kun miehen seura Florida Panthers ilmoitti, ettei seuralla ole enää tarvetta tshekki-ikonille.

NHL-kauden alun lähestyessä spekulaatiot sen kuin kasvavat ja nyt näyttää siltä takatukalle olisi tilausta Kanadassa, ainakin mikäli uskomme Edmonton Oilersia läheltä seuraavan Oilersnationin ja sen toimittajan Jonathan Willisin mietteitä. Willis pohtii omassa kirjoituksessaan muun muassa sitä, että vielä 45 – vuotiaanakin viime kaudella mies tikkasi 5 vs. 5 pelissä pisteitä 1.75 pointsin keskiarvolla, millä Jagr olisi mahtunut Oilersin kuuden parhaan hyökkääjän joukkoon.

Suomalaisittain Jagrin siirtyminen Edmontoniin olisi kaksi piippuinen juttu. Toisaalta nuori Jesse Puljujärvi voisi varmasti oppia fitnessfreakilta paljon niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin, mutta toisaalta Jagr saattaisi samalla syödä öljymiesten kokoonpanosta peliaikaa niin Puljulta kuin Iiro Pakariseltakin. Jagrin tontti löytyisi mitä todennäköisemin Milan Lucisin ja Leo Draisaitlin rinnalta kakkosketjusta, mikä pudottaisi Puljun neloseen ja Pakarisen entistä kauemmaksi vakituisesta pelipaikasta. Nähtäväksi jää toteutuuko yllä mainitut skenaariot vai päätyykö Tshekki vallan Pohjois-Amerikan ulkopuolelle. Niin tai näin olisi herkullista nähdä samassa kokoonpanossa sekä 100 miljoonan (Connor McDavid) tähti että 100-vuotias ilmiö.

Lue myös:

VIDEO: JOKEREIDEN HARJOITUSOTTELUSSA NÄHTIIN KUNNON NUJAKKA

VIIME KAUDEN LIIGAN HOPEAJOUKKUE NIMESI KOKENEEN KAPTEENIN – ETSII MYÖS VIELÄ VAHVISTUKSIA