VIDEO: St. Louis voittoputkessa - Suomalaishyökkääjä elää NHL-unelmaansa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Jori Lehterä oli jälleen ottelun parhaimpia pelaajia.

Kun Jori Lehterä siirtyi täksi kaudeksi NHL:ään, ei media häneltä paljoa odottanut. Hänestä povattiin täytemiestä, joka poukkoilee jojona NHL:n ja AHL:n välillä toisten terveystilanteen mukaan. Mies kuitenkin näytti meille kaikille.

Tämän yön pelissä Lehterä nousi jo 30 tehopisteeseen. +-tilastossa hän on koko NHL:n 12. saldolla +18. Nämä ovat huimia lukuja miehelle, joka pelaa vähän toistakymmentä minuuttia pelissä.

Viime yön kotivoittoon päättyneessä pelissä Edmonton Oilersia vastaan Lehterä syötti Vladimir Tarasenkon ja David Backesin avauserän maalit, joista Edmonton ei enää toipunut. Toisessa erässä Blues kasvatti johtoaan 3-0:aan Jaden Schwartzin maalilla. Kolmannessa erässä Edmonton ajoi takaa, mutta Benoit Pouliotin kaksi maalia eivät riittäneet vaan Blues vei ottelun 4-2.

Lehterä pelasi reilut 14 minuuttia, syötti kaksi maalia, otti kaksi jäähyä, vei aloituksia ja hänet valittiin ottelun kolmostähdeksi. Ykköstähti oli Bluesin Barret Jackman ja kakkostähdeksi valittiin David Backes.

Katso ottelun maalit tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

{uutispalikka number=”4″ gcb=”uutispalikka-suositut”}