Suomalaishyökkääjä tukalassa tilanteessa NHL-seurassaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Suomalaisen NHL-jääkiekkoilijan Lauri Korpikosken ura on vaakalaudalla miehen perinteikkään kanadalaisen seuran Edmonton Oilersin riveissä.

Turun palloseuran riveistä jo kaudella 2005-06 Pohjois-Amerikkaan suunnannut Lauri Korpikoski voi joutua lähiaikoina etsimään itselleen uutta työnantajaa. Edmontonin paikallisen Edmonton Journal lehden toimittajan Jim Mathesonin öljymiehet haluaisivat kaupata 29 – vuotiaan Korpikosken muualle, mutta miehelle ei tahdo löytyä ottajaa. Viime kaudeksi Arizona Coyotesista Edmontoniin siirtynyt Korpikoski tehtaili kolmantena kautena peräkkäin reilu 20 tehopistettä 71 ottelussa. Tämä ei kuitenkaan riitä Oilersille. Korpikosken nykyistä sopimusta on jäljellä vielä yksi vuosi ja se on arvoltaan 2,5 miljoonaa dollaria. Muut seurat pitävätkin sopimusta liian arvokkaana oman palkkakattonsa alle sovitettavaksi.

Korpikoski on New York Rangersin ensimmäisen kierroksen 19 varausta vuodelta 2004. Miehen parhaat kaudet osuivat vuosille 2010 – 2012 jolloin mies tehtaili silloisen Phoenix Coyotesin riveissä ensin 40 pisteen kauden ja tämän jälkeen 37 tehopisteen runkosarjan. Korpikoski on edustanut Suomen maajoukkuetta Leijonia niin MM-kisoissa kuin olympialaisissakin. Mies on nimetty myös Lauri Marjamäen toimesta syksyn World Cup joukkueeseen.

Ensi viikolla se vihdon ratkeaa. Kuka nyt on NHL-draftin ykkösvaraus. Laine vai Matthews? Useat peliyhtiöt tarjoavat asiasta oman näkemyksenä.

Lue myös:

VIDEO: YHDYSVALLOISSA NÄYTTÄVÄ ONNETTOMUUS KILPARADALLA

VIDEO: SUOMALAINEN NHL-TÄHTI LOISTI JO 15 – VUOTIAANA

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
100€ Ensitalletusbonus
Pelaa