VIDEO: Näin tehdään tyhjä maali - tai pelastetaan se

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 07/10/2016
Jaa tämä...

Jääkiekko on arvaamaton laji jossa saattaa sattua ja tapahtua 60 minuutin peliajan aikana, vaikka ja mitä.

Yksi pelin suola on, että ottelun lopussa tappiotilanteessa oleva joukkue voi hakea puntteihin tasoitusta vetämällä maalivahtinsa pois maalin suulta, ja korvat hänet kuudennella kenttäpelaajalla. Tämä tietenkin antaa ylivoimaedun, mutta myös vastapuolelle mahdollisuuden iskeä kiekon vaivattomasti tyhjään pömpeliin. Vai onko se sittenkään aina niin vaivatonta ja varmaa?

Ottelun loput eivät ole suinkaan ainoita tilanteita, milloin kentällä saatetaan nähdä tyhjä maali. Sama tilanne on edessä silloin, kun vastustaja rikkoo ja on saamassa jäähyn. Tällöin toinen joukkue voi ottaa maalivahdin pois ja ylimääräisen kenttäpelaajan siihen asti, kunnes jäähyn saanut joukkue koskee kiekkoon. Tässä tilanteessa vastustaja ei voi mitenkään saada maalia, kun peli menee poikki heidän koskiessa kiekkoon. Tai siis, ei pitäisi saada maalia, mutta esimerkiksi Chicago Blackhawks hyökkääjä Patrick Kanelta voidaan, kysyä miten asian laita todellisuudessa on?

Veikkaussivut.com haluaa julkaista tänään kaiken jalkapallouutisoinnin keskellä videon, johon on kerätty NHL:n TOP 10 hetket joissa pääroolissa ovat tyhjät maalit. Kuten sanottua, mitä tahansa voi sattua ja tapahtua.

Seuraava urheilufanien mielenkiinnon kahlitseva suuri kiekkoturnaus on syksyllä pelattava jääkiekon World Cup. Useat peliyhtiöt kutenUnibet, tarjoavat jo mahdollisuuden veikata huipputurnauksen voittajaa.

Lue myös:

HURRICANES-LEIRILLÄ NÄYTÖNPAIKAN SAANUT NUORUKAINEN KÄYTTI TILAISUUTENSA HYVÄKSI

VIDEO: RIOSTA JÄLLEEN YKSI POISJÄÄNTI – THOMAS RÖHLER LOUKKAANTUNEENA?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa