Lehti: NHL-joukkue siirtyy Las Vegasiin kaudeksi 2016-17!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 07/01/2015
Jaa tämä...

Amerikkalainen New York Post uutisoi, että NHL-seura Arizona Coyotes on muuttamassa Las Vegasiin kaudella 2016-17. NHL on toistaiseksi kiistänyt jyrkästi uutisen, vaikka muutosta on huhuttu jo jonkin aikaa.

Uutisen mukaan Coyotesille rakennetaan uusi areena, joka vetää 20 000 katsojaa. Projektin tulisi olla valmis keväällä 2016.

New York Postin mukaan myös Arizona Coyotesista ollaan sanottu, että joukkue on sitoutunut pelaamaan Arizonassa. NHL:ssä asiat muuttuvat kuitenkin nopeasti, joten ei olisi ihme, mikäli mielipide muuttuisi pian.

Coyotes ollaan myymässä miljardööri William Foleylle, joka on jo aloittanut kausikorttimyynnin Vegasissa. Yli 10 000 kausikorttia on jo alustavasti myyty, joten projekti uskalletaan viedä eteenpäin.

Pohjois-Amerikan urheiluseuroja liikuttaa raha, joten siirto saattaa hyvinkin tapahtua jo kaudella 2016-17, vaikka liiga ja Coyotes kiistävät tiedon. Coyotesin katsojakeskiarvot ovat olleet NHL:n huonoimpien joukossa, joten seuralle halutaan hakea uutta nostetta. Joukkue olisi Las Vegasin ensimmäinen Pohjois-Amerikan isoissa urheilusarjoissa.

Unibet tarjoaa jo nyt ensi kaudeksi voittajakertoimet NHL:ään, mikäli itselläsi on oma mestarisuosikki!

Lue myös:
Teemu Pulkkinen tulee saamaan ensi kaudella vastuuta NHL:ssä!
Boston Bruinsin hullut päivät jatkuvat – haaviin voimahyökkääjä!