NHL julkaissut uuden paitasopimuksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Tulevan paitavalmistajan nimi on tiedossa.

Maailman kovin kiekkoliiga NHL on julkaissut varsin odotetun, mutta samalla kohua herättäneen uutisen. Adidas, joka on maailman johtavia urheilujalkineita, -vaatteita ja -varusteita valmistavia yrityksiä, tulee toimimaan kaudesta 2017-2018 lähtien NHL:ssä paitavalmistajana.

Adidas tulee myös valmistamaan syksyllä 2016 pelattavaa World Cupia varten eri joukkueiden pelipaidat.

Kanadalaisen televisiokanavan TSN:n mukaan NHL-seurojen kassaan kilahtaa uuden sopimuksen myötä 35 miljoonaa dollaria eli noin 31,65 miljoonaa euroa vuodessa.

Kuuma kysymys liittyen mainoksiin

Adidaksen diilin yhteydessä on puhuttu hyvin paljon siitä, että NHL-seurojen paidoissa saattaisi jatkossa olla mukana Euroopasta seurajoukkuetasolta tuttuja mainoksia.

Se on kuitenkin herättänyt paljon vastustusta ja tälle jarrua antoi myös NHL:n komissaari Gary Bettman Adidas-diilin julkistamisen yhteydessä.

– Emme ole tällä miettimässä mainostamista NHL-paidoissa. Sen suhteen ei ole ollut minkäänlaisia keskusteluja tai ylipäätänsä mietintää siitä, että sellaista saatettaisiin tuoda mukaan, Bettman kertoi.

– Mediassa on spekuloitu, että tämä uusi sopimus johtaa väistämättä siihen, että mainokset tulevat pelipaitoihin. Se ei pidä alkuunkaan paikkansa. Emme todellakaan ole ensimmäinen Pohjois-Amerikan suurista sarjoista, joka laittaa mainokset paitoihin, hän jatkoi.

Tällä hetkellä NHL-paidat valmistaa Reebok. Niin NHL:ssä kuin muissakin isoissa urheilusarjoissa ei eri firmojen mainoksia ole paidoissa. Niistä löytyvät ainoastaan valmistajien logot.

Adidas on rynninyt näkyvästi jääkiekkomarkkinoille kuluneen vuoden aikana. Aiemmin kesällä saksalaisjätti kiinnitti talliinsa NHL:n seuratuimman megalupauksen Connor McDavidin.

Adidaksen tuotteet valmistetaan pääasiassa Kiinassa ja Japanissa.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
SM-liiga jatkuu neljällä ottelulla – sarjanousija tiukassa paikassa!
Kenestä Liigakauden maalikuningas?