Lista: Jääkiekkokaukaloiden hurmurit!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Jääkiekkoliiga NHL on hyvin miesvoittoinen ja maskuliininen urheilusarja. Suurin osa NHL-bisneksen parissa elantonsa ansaitsevista työntekijöistä on miehiä. NHL-otteluita myös seuraa TV:n ääressä huomattavasti suurempi määrä mies-, kuin naispenkkiurheilijoita. Nyt kanadalainen toimittaja Tanya Chen on kuitenkin tehnyt NHL:n parista listauksen, joka tarjoaa silmän iloa kaikille naiskatsojille. Chen on listannut yhteensä 26 komeinta NHL-pelaajaa. Veikkaussivut esittelevät tänään niistä yksitoista:

Patrick Sharp ( Dallas Stars)

Alec Martinez (Los Angeles Kings)

Henrik Lundqvist (New York Rangers)

Tyler Seguin (Dallas Stars)

Johnny Oduya (Chicago Blackhawks)

Gabriel Landeskog (Colorado Avalanche)

Beau Bennett (Pittsburgh Penguins)

Joffrey Lupul (Toronto Maple Leafs)

Kris Letang (Pittsburgh Penguins)

Alex Wennberg (Columbus Blue Jackets)

Ryan Kesler (Anaheim Ducks)

Kuten varmasti huomasitte niin listalla ei ole yhtään suomalaispelaajaa, mutta ruotsalaisia senkin edestä. Veikkaussivujen toimitus ihmetteleekin, että eikö toimittaja Tanya Chen ole koskaan kuullut sellaisista pelaajista kuten Mikael Granlund tai Tuomo Ruutu? Ehkäpä seuraava vastaavanlainen listaus on omistettu vain ja ainoastaan suomalaisille NHL-komistuksille.

Suomen oman jääkiekkosarjan Liigan alkuun on enää vaivaset 27 päivää. Vedonlyöntisivut tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata, kuka nostaa Kanada-maljan ilmaan kauden päätteeksi. Käy jättämässä oma arviosi esimerkiksi peliyhtiö Unibetin sivuilla!

Lue myös:

VIDEO: Tanskalaisveskarilta upea maali Hollannin futisliigassa!

Video: Uudistunut NHL 16!

unibet