VIDEO: Calgary Flamesin kotiareena täyttyi pehmloeluista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 12/07/2015
Jaa tämä...

Joulukuun 24. päivä ja jouluaatto lähestyvät jo kovalla vauhdilla. Monien, erityisesti pohjois-amerikkalaisten, jääkiekkojoukkueiden kohdalla se tarkoittaa perinteistä Teddy Bear Toss aikaa.

Kaudella 1993-94 The Kamloops Blazerien toimesta alkunsa saanut teddy bear toss, on hyväntekeväisyystempaus, jossa katsojat tuovat jääkiekko-otteluun pehmoleluja. Ottelun kotijoukkueen ensimmäisen maalin syntyessä katsojat paiskaavat pehmolelut jäälle, josta ne kerätään ja toimitetaan lähialueen lastensairaaloille, lastenkodeille ja vähävaraisille lapsiperheille. Pehmolelutempaus on nähty muutaman kerran myös kotimaisilla Liiga-kentillä, mutta suosituinta se on erityisesti yhdessä maailman suurimmassa junioriliigassa Western Hockey Leaguessa (WHL).

Teddy bear tossista on tullut myös tietynlainen kilpailu eri seurojen välillä ja jokainen WHL-joukkue koittaakin kerätä vuosi vuodelta isomman pehmolelupotin. NHL-kaupungin Calgaryn junnujoukkue Calgary Hitmen veti tempauksen tänä vuonna todella isoksi, ja asetti riman korkeammalla kuin mikään muu joukkue. Seura nimittäin myi ensimmäisen kerran historiansa aikana Calgary Flamesin kotiareenan The Scotiabank Saddledome areenan jokaista penkkiä myöden loppuun, ja lähes jokaisella katsojalla oli katsomoon tullessaan pehmolelu kainalossaan.

Kuten arvata saattaa, areenalla nähtiin melkoinen spektaakkeli kun kotijoukkueen Jordy Stallard aloitti maalinteon ottelussa. Maalin jälkeen Saddledome areenan jäätä koristi peräti ennätysmäiset 28 815 pehmolelua! Mahtaako edes lastensairaaloilla olla noin suuria varastoja leluille?

Tässä vielä videon muodossa ”pehmolelusade” sunnuntai-illalta:

Lue myös: 

VIDEO: Jalkapallovalmentajatkin osaavat irroitella

VIDEO: Jääkiekkojoukkue näytti tuomarille kaapin paikan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa