Viime aikojen kuumimmat ja kylmimmät pelaajat NHL:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

NHL:n kuumat ja kylmät

ESPN on listannut verkkosivuillaan NHL:n viime aikojen kuumimmat ja kylmimmät pelaajat. Jako on tehty konferensseittain, joten lähdetään liikkeelle itäisestä konferenssista, josta löytyy sekä onnistujia että epäonnistujia.

Itäinen konferenssi

Kuumat:

Mats Zuccarello: New York Rangersin norjalaishyökkääjä on päätynyt kuumien pelaajien listalle hyvästä syystä. Pienikokoinen ja ovela hyökkääjä on iskenyt tällä kaudella 18 ottelussa tehot 9+9=18. Viime viikolla norjalainen mätti parina iltana kolmen pisteen otteluita, ja auttoi Rangersia jatkamaan voittoputkeaan.

Cory Schneider: New Jersey Devils-veskari on ollut suurin yksittäinen syys siihen, että joukkueen peli on lähtenyt kulkemaan. Viime lauantaina Schneider pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä, kun mies nollasi Pittsburgh Penguinsin laajan hyökkäyskaluston.

James Reimer: Toronto Maple Leafsilla on takanaan koko alkukauden paras viikko – siihen ei toki ihan hirveästi vaadittu. Ilman Reimerin isoja torjuntoja joukkueen pistesaldo olisi jäänyt viime viikolla reilusti laihemmaksi.

Kylmät:

Jonathan Bernier: Veskarin alkukausi Toronto-paidassa on ollut yhtä tuskaa. Miehen nykyistä itseluottamusta kuvastaa se, että Bernier imaisi keskialueelta ammutun kiekon sisään ottelussa New York Rangersia vastaan. On selvää, että Reimer on Maple Leafsin ykkösveskari.

Aleksandr Ovetškin: Venäläistähdeltä odotetaan paljon. Se näkyy myös siinä, että mies pelasi viime viikolla kolme ottelua ilman maalia, ja päätyi heti tälle listalle. Joukkueensa parhaalta maalintekijältä odotetaan onnistumisia, joten muutaman maalittoman ottelun jakso saa joo fanit tuskastumaan.

Läntinen konferenssi

Kuumat:

Patrick Kane: Blackhawks-hyökkääjä on pelaamassa kerrassaan huikeaa sesonkia. Kane on mättänyt 18 ottelussa hurjat tehot 13+15=28. NHL:n pistepörssin johtaja on jättänyt kaukalon ulkopuoliset ikävät huhut sivuun, ja keskittynyt kiekkoon. Kane on pelaaja, joka pystyy pitämään näin hurjan pistetahdin yllä vaikka koko kauden ajan.

Nathan McKinnon: Coloradon 20-vuotias hyökkääjä on mättänyt 18 ottelussa tehot 8+12=20. Itseasiassa koko kentällinen, jossa McKinnon pelaa Matt Duchenen ja Mikhail Grigorenkon kanssa, on ollut hurjassa iskussa viime aikoina.  Kenttä saattaa silti rikkoutua, sillä Duchene on joutunut siirtohuhujen kohteeksi. Kuinka tämä vaikuttaisi McKinnonin otteisiin?

Kylmät:

Ondrej Pavelec: Maalivahtikaksikko Pavelec-Hutchinson luettiin ennen kauden alkua Winnipeg Jetsin vahvuudeksi. Selvänä ykkösvahtina kautiin lähtenyt Pavelec ei ole kuitenkaan onnistunut vakuuttamaan. Veskari on aivan liian epävarma, ja tämä näkyy koko joukkueen suorittamisessa, kun Pavelec on maalilla.

Ryan Miller: Canucks-veskari on tällä hetkellä kaukana voittavasta maalivahdista. Syy on tietysti myös hänen edessään pelaavista pelaajista, mutta konkarivahdin marraskuu ei ole todellakaan ollut paras mahdollinen.

Arvioi alkukauden NHL- suomalaispelaajat ja vertaa arvosanojasi muiden antamiin!

[interaction id=”564ddf1441f2d0122b85243e”]

Lue myös: Korpikoski palasi, Teräväinen loukkaantui?

KUVA: Dallas Starsin suomalaisvahdin pelipaidassa oli jotain normaalista poikkeavaa

Expektin kova trio – mistä on kyse Brotherpuckersissa?

 

Rekisteröidy - ei kierrätysvaatimuksia
50 EURON RISKITÖN VETO ENSITALLETTAJILLE!
Pelaa