VIDEO: NHL:n varaustilaisuus ohi - suomalaisilla mahtava edustus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Viime yön varaustilaisuus oli suomalaisittain menestyksekäs.

Jääkiekon NHL:n varaustilaisuus suoritettiin Suomen aikaa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Varaustilaisuus oli suomalaisille liki ennennäkemättömän hyvä, silä ensimmäisellä kierroksella varattiin neljä pelaajaa, joista kolme viiden parhaan joukossa.

Tapparan Patrik Laine meni toisena Winnipegiin Jetsiin. Kärppien Jesse Puljujärvi puolestaan varattiin Edmonton Oilersiin neljäntenä. Seuraavaksi Vancouver Canuks varasi puolustaja Olli Juolevin. Florida Panthers nappasi HIFK:n Henrik Borgströmin 23:ntena.

Yksi varaustilaisuuden puhutuimmista tilanteista oli, kun Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen ei ottanut kolmannella vuorolla Puljujärveä. Seura varasi hänen sijastaan kanadalaisen keskushyökkääjän Pierre-Luc Dubois’n. Edmonton Oilers puolestaan otti heti tämän jälkeen Puljujärven itselleen.

Milloinkaan aikaisemmin kolmea suomalaista ei ollut varattu kymmenen ensimmäisen joukossa. Kesällä 2002 Kari Lehtonen varattiin toisena ja Joni Pitkänen neljäntenä. Vain vuonna 2002 on myös nähty tätä kesää enemmän suomalaisia avauskierroksella, kun sinivalkoisia varattiin viiden pelaajan voimin.

Varaustilaisuuden ykkösnimi oli odotetusti Auston Matthews, joka varattiin Toronto Maple Leafsin toimesta. Yhdysvaltalaispelaajasta odotetaan tulevaisuudessa NHL:n parasta keskushyökkääjää.

Ensimmäisen kierroksen varaukset:

1. Toronto: Auston Matthews, USA (kh)

2. Winnipeg: Patrik Laine (lh)

3. Columbus: Pierre-Luc Dubois, CAN (lh)

4. Edmonton: Jesse Puljujärvi (lh)

5. Vancouver: Olli Juolevi (p)

23. Florida: Henrik Borgström (kh)

Katso videolta varaustilaisuuden kohokohtia:

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: SaiPa vahvistuu Curtis Hamiltonilla
VIDEO: The Hockey News rankkasi parhaat lupaukset – suomalaisilla loistoedustus

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa