VIDEO: NHL-lupaus ampui kiekon maaliverkon läpi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kovat odotukset

NHL-seura Buffalo Sabresin huippulupaus Jack Eichel on vakuuttanut joukkueen nuorten pelaajien testileirillä. Hyökkääjä varattiin odotetusti toisena pelaajana kesän varaustilaisuudessa, joten nuoren miehen harteille on kasattu kovat odotukset.

18-vuotiasta pelaajaa on kehuttu heti Sabresin leirillä, mutta suurin puheenaihe saatiin, kun hyökkääjä kiskaisi tulisella rannelaukauksella kiekon maaliverkosta läpi.

Katso laukaus tästä!

Eichel kirjoitti Sabresin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen ja miehestä odotetaankin Buffalolle todellista huippuhyökkääjää.

Suuret odotukset eivät ole tuulesta temmattuja, sillä Eichel nakutteli viime kaudella NCAA-sarjassa 40 ottelussa tehot  26+45=71. Hyökkääjä nähtiin myös kevään MM-kisoissa USA-paidassa. Nuori pelimies vakuutti myös siellä iskemällä 10 pelissä tehot 2+5=7.

Buffalossa odotetaan, että superlupaus pystyy auttamaan Sabresia nousemaan edes hieman ylöspäin liigan hänniltä. Ensi kaudella nähdään, kuinka lupaava pelimies pystyy käsittelemään hänelle asetetut odotukset.

Unibet tarjoaa jo nyt voittajakertoimet NHL:ään, mikäli itselläsi on oma mestarisuosikki!

Lue myös:

Blues-hyökkääjän ura jatkuu KHL:ssä!

betway