VIDEO: NHL-lupaus pyöritteli ihanan 360-osuman!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2014
Jaa tämä...

Tuo puolustaja ei tiedä vieläkään, missä mennään.

NHL:n harjoitusleireillä on nähty jo monia upeita täysosumia, mutta keskiviikkona rapakon takana pyöriteltiin ehkäpä tämän syksyn huikein maali. Osuma ei kuitenkaan syntynyt NHL-treenimatseissa vaan itseasiassa AHL:n puolella.

Asialla oli Washinghton Capitalsin hyökkääjälupaus Stanislav Galiev. Venäläispelaaja oli mukana Capitalsin harjoitusleirillä, mutta joutui pakkaamaan laukkunsa ja suuntaamaan farmin puolelle jo noin viikko sitten. Nyt kaveri päätti sitten säväyttää AHL:n omissa treenimatseissa.

[ Olisiko tänään HJK:n vuoro!? Tsekkaa vihjeosastoltamme ilmainen tipsi illan HJK-Club Brugge -matsiin! Tarjolla myös vihjettä Liiga-kamppailuun SaiPa-PelicansVoit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Galiev sai kiekon haltuunsa laidassa ja lähti ennakkoluulottomasti haastamaan vastustajana toimineen Lehigh Valley Phantomsin puolustajaa Oliver Lauridsenia. Venäläishyökkääjä pyöritteli kyseisen pakkijärkäleen munkkikahveille mahtavalla spin-o-rama -harhautuksellaan.

Tämän jälkeen Galiev latasi ranteella kiekon tarkasti takakulmaan ohi Flyers-vahti Anthony Stolarzin ja eipä muuta kuin kädet kattoon.

Kerrassaan mahtava yksilösuoritus!

Katso Galievin upea maali tästä!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut