VIDEOT: NHL-mörssäri mikitettynä tulikuumassa ottelussa! - Päätöserässä 106 jäähyminuuttia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2014
Jaa tämä...

Nyt oli railakasta menoa päätöserässä!

Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres laittoivat melkoiset karkelot pystyyn torstaiyönä pelatussa ottelussaan. Pelillisistä seikoista ottelua ei kuitenkaan tulla muistamaan myöhemmin, sillä Lightning kääri matsista selvän 5-0-murskavoiton.

Yksipuolisesta lopputuloksesta huolimatta matsissa riitti tapahtumia ihan kummankin joukkueen näkövinkkelistä – etenkin matsin päätöserässä. Kamppailun erotuomarit vihelsivätkin viimeisen kolmanneksen aikana yhteensä peräti 106 rangaistusminuuttia! Lukema on varsin iso huomioiden, että kahden ensimmäisen erän aikana jäähyjä tuli ainoastaan 4 minuutin edestä.

Päätöserä koostuikin suurelta osin Sabresin turhautumisesta, molempien joukkueiden kovista otteista ja näistä kahdesta seikoista kummunneista torikokouksista. Hanskojakin pudoteltiin varsin kovaan tahtiin, kun kumpikaan joukkue ei suostunut perääntymään senttiäkään.

[ Tsekkaa vihjeosastoltamme ilmainen vetovinkki illan Liiga-matsiin JYP-Tappara! Mukana myös vihjeitä Bundesliigaan sekä NBA:han! ]

Ensimmäiset löylyt heitettiin kiukaalle, kun pelikellossa oli lukemat 47:54. Tuolloin Lightning-tähti Steven Stamkos ajautui nokkapokkaan Sabresin maalinedustalla ja homma eskaloitui nopeasti pienimuotoiseksi joukkomyllyksi.

Vain reilu minuutti tästä ja Lightning Victor Hedman pommitti Sabres-hyökkääjä Zemgus Girgensonsin seinille kovalla niitillään. Pian Sabresin Nikita Zadorov säntäsikin korjaamaan joukkuetoverinsa kokemaa vääryyttä, ja jäälle saatiin käyntiin uudet joukkomylläkät.

Eikä aikaakaan, kun taas mentiin. Tällä kertaa asialla olivat Lightning-jätti Brian Boyle sekä Sabresin Patrick Kaleta. Boyle haastoi Kaletaa myllyyn, ja Sabres-peluri vastasi sanailuun salakavalalla lyönnillä suoraan vastustajan poskipäähän. Pian Sabresin Cody McCormick ja Chris Stewart ryntäsivät nyrkkinensä paikalle ja meiningit saivat jatkoa.

Ja mikä parasta, Boylehän oli kantanut NHL:ssä käytettyä ”Mic’d up” -mikrofonia mukana koko ottelun ajan. Täten matsin monet kahakat tallentuivat videokuvan lisäksi myös niiden äänimaailman kautta.

”Let’s go!”

Myllytyksen lisäksi ääninauhalle tallentui myös mahtavaa läpyskänheittoa joukkuetovereiden kanssa – tottakai.

Tsekkaa Boylen otteita äänitettynä tästä! (Joukkomyllyt alkavat ajassa 2:33)

Päätöserän ensimmäisen kahakka:

Hedmanin kova taklaus ja toinen joukkomylly:

Boylen ja Kaletan välienselvittely:

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut