Viime yön NHL-ottelu tarjosi kaksi huikeaa torjuntaa - Katso videot! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Henrik Lundqvist ja Dustin Tokarski venyivät maaliensa suilla parhaimpiinsa sunnuntain NHL-kierroksella.

New York Rangers ja Montreal Canadiens väänsivät sunnuntaiyönä Suomen aikaa pudotuspelisarjansa kolmannen osaottelun. Ja playoff-sarjan teeman mukaisesti maalivahtipeli oli jälleen täyttä rautaa – läpi ottelun.

Rangersin maalia vartioinut Henrik Lundqvist nappasi illan ensimmäisen paraatipelastuksen avauserän puolivälin jälkeen. Ruotsalaisvahti torjui kiekon käytännössä suoraan takatolpalla päivystäneelle Brian Giontalle, jolla oli edessään tyhjä Rangers-rysä. Lundqvist kuitenkin syöksyi tilanteeseen nopeasti tehden lopulta patjallaan kerrassaan upean jatkotorjunnan.

Katso Lundqvistin upea venytys tästä!

Mutta yhtään pöllömpi ei ollut vastapäässä pelanneen Dustin Tokarskinkaan paras koppi. Rangersin Martin St. Louis pääsi toisessa erässä nokikkain Canadiens-vahdin kanssa. Konkarihyökkääjä laukoi hanskapuolelle, mutta Tokarski koppasi limpun räpyläänsä maukkaan urheiluruutu-lisän siivittämänä. St. Lousin ilme torjunnan jälkeen oli paljonkertova.

Tsekkaa Tokarskin mahtikoppi tästä!

Rangers nappasi kamppailusta lopulta niukan 3-2-jatkoaikavoiton ja siirtyi ottelusarjassa 3-1-johtoon. Täten Rangersilla on mahdollisuus varmistaa paikkansa Stanley Cup -finaaleissa jo joukkueiden seuraavassa kohtaamisessa.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut