VIDEO: 5 NHL:n suomalaispelaajaa läpimurron kynnyksellä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Nämä suomalaiset tarkkailuun

Veikkaussivut –toimitus on ottanut tulevan NHL-kauden suomalaisnimet syyniin ja ennakoimme, miten miehet mahtavat pärjätä maailman kovimmassa lätkäliigassa. Esittelemme sarjassa muutamia uusia näkökulmia tulevalle kaudelle ja ainahan saa ja pitää olla eri mieltä. Voit myös itse vaikuttaa juttuun liittyvään äänestystulokseen jonka löydät jutun lopusta. Anna äänesi kuulua!

Ensimmäisenä sarjassa ennakoimme kristallipallon ja tilastoennakoiden avulla tulevia läpimurtoja, ja jo viiden potentiaalisen läpimurron tekijän valitseminen tälle listalle oli vaikeaa. Potentiaalisia onnistujia on paljon, ja mikä loppujen lopuksi lasketaan läpimurroksi? Säännöllinen peliaika ”ylhäällä”? Kauden aikana x määrä pisteitä tai torjuntaprosentti yli 90%? Noh, tässä meidän ehdotuksemme viideksi läpimurtopelaajaksi, toivottavasti tämän listan lisäksi moni muu pelaaja näyttää omaa osaamistaan:

• Teemu Pulkkinen

Näytti alasarjassa kaikille miksi laukausta pelätään ja syystä. Uusi vanha valmentaja alasarjasta tietää mihin Teemu pystyy ja jos mies jatkaa Brett Hullin jalanjäljissä, jälki tulee olemaan tuhoisaa.

Läpimurto: Ihan karmea laukaisu miehellä ja nyt valmentajaksi on Wingseissä noussut tuttu mies aikaisimmilta kausilta. Se tietää enemmän vastuuta, laukauksia ja maaleja. Ei olisi mikään ihme jos Teemu löytyisi ainakin suomalaisten NHL-pörssin top viitosesta.

• Olli Määttä

Tavallaan läpimurto on jo tehty pari kautta sitten, mutta viime kauden mentyä sanalla sanoen munilleen loukkaantumisten ja sairasteluiden takia, Ollille toivoisi ehjää kautta.

Läpimurto: Jos pääsee pelaamaan ykkös-YV:tä Jevgeni Malkinin ja Sidney Crosbyn kanssa, voi päätyä huippusijoille pistepörssissä.

• Mikko Rantanen

Tuli puskista Liigassa TPS:n kultakypäräksi, nyt on toki astetta kovempi haaste edessä. Kaikkihan on aina mahdollista ja jos Rantaselle osuu kunnon paikka Coloradossa, käyttää Mikko sen hyödyksi. Isoja odotuksia mutta ehkäpä vasta tuleville kausille.

Läpimurto: Ennakkoluuloton Rantanen voi kuitenkin yllättää kaikki ja nousta pelaavaan kokoonpanoon ilta toisensa jälkeen

• Joonas Kemppainen

Löi viime kaudella läpi Kärppä-laumassa ja Leijonissa, olisiko nyt Bostonin nallekarhut seuraavana vuorossa? Vaatii kunnon näytön paikan ja sen että Joonas tämän paikan käyttää hyödykseen ja hyväkseen.

Läpimurto: Tulevan kauden Bostonissa ja oikean mahdollisuuden saadessaan voi nousta joukkueessa varsin mukavaan rooliin. Bostonissa on käynnissä melkoisen kovat muutostyöt ja nyt jos koskaan on oikea aika iskeä luistinta vaihtoaition oven väliin

• Kasperi Kapanen

Shokkitreidi Pittsburghista Torontoon on kääntymässä hyväksi ratkaisuksi. Enemmän peliaikaa, enemmän vastuuta.

Läpimurto: Torontoa ei ole pudotuspeleissä nähty miesmuistiin ja uusi rakentaminen on käynnissä. Nyt Kapasen tulee ottaa se rooli mikä on tarjolla ja NHL ura lähtee siitä lepattaen lentoon.

Liiga jatkuu jälleen keskiviikkona! Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa Suomen korkeimmalle sarjatasolle loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.
Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

[interaction id=”55fe89fb0bbe6d362d2ba05e”]

Lue myös:
VIDEO: Veskarille maistui olut kesken pelin!
VIDEO: Tässäkö NHL:n komein maski?