Onko näiden NHL-joukkueiden pudotuspelihaaveet jo menneet?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 11/09/2015
Jaa tämä...

Ducksin alkukausi ihmetyttää

NHL-kausi on saatu vauhdilla liikkeelle, mutta osalle joukkueista jo kauden alku on ollut täyttä tuskaa. Alkukauden epäonnistujien joukossa on tuttuja joukkueita, mutta yksi suurimmista yllätyksistä on ollut ehdottomasti Anaheim Ducksin heikko aloitus. Joukkue lukeutui kuitenkin ennen kauden alkua yhdeksi suurimmista mestarisuosikeista.

Bleacher Report on laatinut mielenkiintoisen listan joukkueista, joiden pudotuspelihaaveet ovat kokeneet heti alkukaudella isoja kolauksia. Tarkastellaan seuraavaksi hieman tarkemmin listalle päätyneitä joukkueita.

Philadelphia Flyers

Flyers löytyy Metropolitan-divisioonan häntäpäästä, sillä uuden valmentajan voimin kauteen lähtenyt joukkue ei ole vielä pystynyt tasaiseen suorittamiseen. Bleacher Report arvioi, että joukkueella on vielä 23 prosentin mahdollisuus kammeta itsensä pudotuspeleihin. Flyers aloitti kauden hyvin, mutta nyt suunta on ollut täysin päinvastainen.

Carolina Hurricanes

Hurricanes on miltei samassa tilanteessa Flyersin kanssa, sillä Bleacher Reportin mukaan joukkueella on 21 prosentin saumat pudotuspeleihin. Joukkueen kausi päättyy runkosarjaan, mikäli se ei saa hyökkäyspeliään kuntoon. Hurricanes ei pysty nykyisillä tehoilla nousemaan sarjataulukossa ylöspäin.

Buffalo Sabres

Ketään ei varmasti yllätä, että Sabres on jälleen tuskaillut pelinsä kanssa. Joukkue on rakennusvaiheessa ja se on jo nyt onnistunut Dan Bylsman alaisuudessa esiintymään pirteämmin kuin viime kaudella. Tämä ei kuitenkaan ole vielä Sabresin kausi, ja Buffalossa vaaditaankin yhä malttia, jotta joukkue pystyy rakentamaan peliään rauhassa.

Anahein Ducks

Ducksin alkukauden otteet ovat yllättäneet NHL-fanit. On käsittämätöntä, että joukkue on tuskaillut hyökkäyspelinsä kanssa, vaikka materiaali on huippuluokkaa. Ei kuitenkaan tarvitse olla suuri ennustaja sanoakseen, että Ducks tulee vielä nousemaan ylöspäin heikon alkukauden jälkeen. Anaheimilla on listan joukkueista parhaat saumat edetä pudotuspeleihin.

[interaction id=”5640a9033073831534230936″]

Calgary Flames

Flames lähti kauteen positiivisin mielin, mutta totuus on iskenyt armotta Calgary-pelaajien kasvoille. Joukkueella on käsillään melkoinen pulma maalivahtiosastolla, joka on ollut alkukaudesta surkea. Tällä hetkellä joukkueen maalivahtikaksikko on Karri Rämö ja Joni Ortio, kun Jonas Hiller on loukkaantuneena. Bleacher Report on laskenut, että Flamesilla on enää 13 prosentin mahdollisuus edetä pudotuspeleihin.

Edmonton Oilers

Oilersin tilanne näyttää jälleen synkältä pudotuspelien suhteen. Joukkue on kehittynyt, mutta maalivahti- ja puolustuspeli on sellaisella tasolla, että pudotuspeleihin selviytyminen on todella kovan työn alla. Connor McDavidin loukkaantuminen on ollut joukkueella valtava isku.

Colorado Avalanche

Avalanchen tilanne on synkkä, sillä joukkueen materiaalista ei löydy tarpeeksi leveyttä. Nathan MacKinnon, Jarome Iginla ja Gabriel Landeskog eivät pysty kolmestaan nostamaan joukkuetta suosta. Lisäksi Semyon Varlamov on maalinsuulla aivan liian epävarma maalivahti.

Toronto Maple Leafs

Mike Babcockin valtakausi Torontossa ei ole vielä lähtenyt kovinkaan ruusuisesti liikkeelle. Tämä ei kuitenkaan ole mikään yllätys, kun katsoo Maple Leafs-materiaalia. Torontossa ei kuitenkaan kannata pettyä, vaikka pudotuspelit jäisivätkin haaveeksi, sillä joukkueen rakennusprosessi on vasta alussa.

Columbus Blue Jackets

Columbuksen tilanne on kaikista joukkueista heikoin. Joukkueen historiallisen huono alkukausi osoitti heti, että Blue Jackets-laumalla ei ole tällä kaudella asiaa pudotuspeleihin. Jarmo Kekäläinen on tiukassa paikassa joukkueensa kanssa, jonne suomalaisen piti jo palkata uusi valmentaja. Olisi jo valitettavasti miltei ihme, mikäli joukkue nähtäisiin pudotuspeleissä.

Lue myös:

NHL-blogi: Tuukka Rask illan kirkkain tähti

VIDEO: Tulevalla Olympiaisännällä ei ole mitään jakoa NHL-tähtiä vastaan

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
100€ Ensitalletusbonus
Pelaa