Chicago Blackhawksin tähtpelaaja palkkasi asianajajan raiskausepäilyjen vuoksi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 08/11/2015
Jaa tämä...

Viime päivien puhutuin aihe jääkiekkopiireissä ja erilaisissa urheilujulkaisuissa on ollut tänä keväänä Chicago Blackhawk paidassa Stanley Cup mestaruuden voittaneen Patrick Kanen törttöily. 26 – vuotiaan NHL:n supertähden epäillään tällä hetkellä syyllistyneen raiskaukseen viime viikonloppuna.

Patrick Kane palkkasi asianajajan

Raiskauksen väitetään tapahtuneen Patrick Kanen kotikaupungissa Buffalossa, jossa raikulipojan maineessa oleva Kane oli ollut juhlimassa ystäviensä kanssa. Muun muassa Buffalon poliisi on tutkinut asiaa koko viikon, mutta virallista syytettä asian tiimoilta ei ole vielä nostettu. Kane on tästä huolimatta katsonut parhaakseen palkata jo tässä vaiheessa itsellensä asianajajan.

Kanen  palkkaama asianajaja on hänelle jo entuudestaan tuttu mies Paul Cambria. Cambria edusti Kane jo vuonna 2009, kun miestä syytettiin taksikuskin päälle karkauksesta. Kane palkkasi Cambian todennäköisesti siksi, että mies sai oikeuden toteamaan Kanen syyttömäksi taksijupakassa, ja nyt tavoitteena on varmasti sama temppu. Paul Cambria on muutenkin monessa liemessä marinoitu lakimies, joka ei vähästä hätkähdä. Mies on aiemmin edustanut muun muassa sellaisia ”kauhukakaroita” kuten pornolehti Hustleria kustantavaa Larry Flyntiä, räppäri DMX:ää ja kauhurokkari Marilyn Mansonia. 

Sana vastaan sana

Mahdollisesta oikeudenkäynnistä on tulossa Patrick Kanen kohdalla klassinen sana vastaan sana taistelu, joka tulee keräämään median huomioita kyllästymiseen asti. Väitetty raiskauksen uhri, ja hänen lähipiirinsä on kertonut, että naisen olkavarsissa olisi puremisjälkiä ja jalat pahasti naarmuuntuneet. Yksi asia on kuitenkin varma, ikävä tapahtuma ketju on saanut alkunsa SkyBar nimisessä paikassa Buffalossa. Paikan omistaja Mark Crose onkin nyt paljastanut omia erikoisia huomioitaan illasta Buffalo Newsille. Mies on kertonut kiinnittäneensä huomioita siihen, miten eräs nainen oli ”roikkunut” koko illan kiinni Kanessa, eikä ollut antanut muiden naisten mennä lähellekään NHL-pelaaja…

Sosiaalinen media Kanen puolella

Yhdysvallat on maa, jossa urheilijoita ihannoidaan ja palvotaan tekivät he sitten mitä tahansa. Pian raiskaussyytösten jälkeen Twitteriin ilmaantuikin tunniste #support88. Tällä #support88 tunnisteella jo tuhannet ihmiset ovat antaneet tukensa Kanelle, ja todenneet hänet syyttömäksi. Mark Crosen kommenttien jälkeen sosiaalinen media on täyttynyt ikävistä väitettyä uhria halventamista kommenteista. On totuus mikä tahansa, niin Kanen ja koko NHL:n maine kokee kovan kolauksen kohun myötä. NHL ei ole vvielä ottanut asiaan virallisesti kantaa. Veikkaussivut seuraa tilanteen etenemistä. Alla vielä muutama twiitti eri näkökulmista katsottuna:

 

 

 

[NHL seuraa shortcode=”NHL seuraa”]

 

 

Suomen oman jääkiekkosarjan Liigan alkuun on enää vaivaset 31 päivää. Vedonlyöntisivut tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata, kuka nostaa Kanada-maljan ilmaan kauden päätteeksi. Käy jättämässä oma arviosi esimerkiksi peliyhtiö Unibetin sivuilla!

Lue myös:

Espoon Blues kaatoi hallitsevan KHL-mestarin!

nordicbet-valioliiga-790