NHL-seura erottanut varaustilaisuuden alla kaksi päällikköä ja kolme kykyjenetsijää!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 21.6.2015

Jääkiekon NHL:ssä pelaavan Edmonton Oilersin kohdalla viime päivinä on sattunut ja tapahtunut. Viime vuosina surkeasti menestyneen seuran tuore toimitusjohtaja Peter Chiarelli jatkoi viikonloppuna muutoksia, sillä Edmonton Oilers irtisanoi kanadalaiskanava TSN:n mukaan amatöörikykyjenetsijäpomon Stu MacGregorin sekä kolme kykyjenetsijää.

Vuodesta 2010 lähtien Edmonton Oilersin kykyjenetsijänä Euroopan puolella toiminut Matti Virmanen totesi Yle Urheilulle, että myös hänen esimiehenään työskennellyt Pro Scouting -osaston päällikkö Morey Gare sai työstään kenkää.

Garen ja muiden kenkää saaneiden kohdalla tilannetta ei voitu pitää välttämättä suurenakaan yllätyksenä, sillä Edmonton Oilersilla on mennyt viime vuosina surkeasti. Edmonton on voittanut Stanley Cupin viisi kertaa, mutta viime vuosina pudotuspeleihinkin selviytyminen on tuottanut suurta päänvaivaa.

Matti Virmanen saa jatkaa työssään

Virmanen itse saa jatkaa tehtävissään myös seuraavalla NHL-kaudella.

– Tämä on tällasta. Siellä on todellakin tuuletus käynnissä. Varmasti muutoksia tarvitaankin, koska menestys ei ole ollut hyvää. Peter Chiarellin mukaansa mennään ja hän tekee päätökset. Katsotaan sen jälkeen, mihin se johtaa, Virmanen kertoi.

Chiarelli laittoi tuulemaan toimistolla vain viikko ennen NHL:n varaustilaisuutta, kykyjenetsijäpuolen vuoden päätapahtumaa. Edmonton voitti arvonnassa ensimmäisen varausvuoron ja seuralla on kahdella ensimmäisellä varauskierroksella yhteensä neljä varausvuoroa.

Chiarelli sai lähteä Boston Bruinsin toimitusjohtajan paikalta sen jälkeen, kun Boston jäi viime keväänä NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle. Chiarellin vastuulla Edmontonissa on tällä hetkellä toimitusjohtajan pestin lisäksi urheilupuolen puheenjohtajan titteli.

Veikkaussivut uutisoi aiemmin sunnuntaina, että lisäksi kokenut NHL-hyökkääjä joutuu etsimään itselleen uuden seuran. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä.

Lähde: Yle

Lue myös:
Suomen maajoukkuepuolustajan ura jatkuu KHL:ssä!
KHL:ssä loistanut nuori venäläispakki NHL:ään?