NHL-seura haluaa eroon suomalaisveskaristaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Minnesota Wild kaupittelee suomalaistorjujaansa muille NHL-seuroille.

Minnesota Wildia edustavan Niklas Bäckströmin NHL-ura on mennyt viime vuosina pahasti alamäkeen. Syy syöksyyn löytyy useista loukkaantumisista, jotka ovat hidastaneet konkariveskarin menoa tolppien välissä.

Nyt näyttääkin siltä, että Bäckströmin tie on tullut Minnesotassa päätökseen. Minnesota Star Tribune -lehti nimittäin kertoo, että Wild haluaa päästä eroon suomalaistorjujastaan. NHL-seura toivoo täten tekevän tilaa palkkakattoonsa uusien hankintojen varalle.

[ Tänään tarjolla huippukamppailu Hollanti-Chile! Veikkaushuoneen kertoimet matsiin: 2,60 | 3,45 | 2,70. Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa 10€ ilmaista pelirahaa tästä linkistä! Ilman talletusta! ]

Bäckström ei ole kuitenkaan helposti kaupattavissa, sillä konkarin otteet eivät käy yhteen hänen sopimuksensa kanssa. Suomalaisvahdin sopimusta on jäljellä vielä kaksi kautta ja mies kuluttaa joukkueensa palkkakattolukemaa noin 3,4 miljoonan dollarin verran.

36-vuotiaan Bäckströmin viime kausi meni täysin penkin alle – juurikin loukkaantumisten takia. Konkariveskari saikin vyölleen vain 21 ottelua runkosarjan aikana. Miehen kausi päättyi lopulta jo maaliskuussa, kun vaikea vamma ajoi hänet leikkauspöydälle.

Koko urallaan Bäckström on ehtinyt pelaamaan yhteensä 390 NHL-ottelua.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut