NHL-seura jatkaa ilman kapteenia - "Pukukoppi täynnä johtajia?"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Yksi tulevan NHL-kauden mielenkiintoisimmista joukkueista on perinteikäs kanadalainen NHL-seura Toronto Maple Leafs. Joukkue on kyntänyt vuosi pohjamudissa mutta fanit, kaupunki ja organisaatio janoavat menestystä. Menestystä lähdetään kuitenkin hakemaan viime vuodesta tutulla tyylillä, ilman kapteenia.

Joukkueen päävalmentaja Mike Babcock on ilmoittanut, ettei kenenkään Toronton pelaajan paitaan ommella tälläkään kaudella kirjainta ”C”. Joukkueen GM Lou Lamorieollo totesikin NHL.com:n haastattelussa, että heillä ei ole tarvetta kapteenille.  ”Meillä on niin iso määrä johtajia pukukopissa, että emme koe tarpeellisiksi nostaa jotakin muiden yläpuolelle.”

Toronto ei ole nimennyt joukkueelle kapteenia sitten vuoden 2016 kun puolustajaikoni Dion Phaneuf vaihtoi maisemaa. Viime kaudella vaahteralehdet nimesivätkin yksinkertaisesti neljä varakapteenia (A): hyökkääjät Tyler Bozak ja Leo Komarov sekä puolustajat Matt Hunwick ja Morgan Rielly. Onkin hyvin mielenkiintoista spekuloida sillä, että jos Toronto menee tällä kaudella päätyyn asti, niin saako esimerkiksi Komarov kunnian nostaa kannun ilmaan ensimmäisenä?

NHL-kauden alkuun on aikaa enää muutamia viikkoja, ja Toronto kohtaa heti avauskierroksen herkkupalassa Winnipeg Jetsin. Auston Matthews ja kumppanit odottavatkin jo malttamattomina isoihin valoihin pääsyä!

 

Lue myös: 

VENÄJÄN KIEKKOPOMO: OVECHKIN EI OSALLISTU TALVIOLYMPIALAISIIN

NHL-KAUSIENNAKKO: JOKO ON MINNESOTA WILDIN AIKA?