Mike Richards ja Los Angels Kings ajautuivat erilleen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 10/10/2015
Jaa tämä...

Kaksin kertainen Stanley Cup voittaja ja Olympiakultamitalista Mike Richard on päässyt edustamansa NHL-seuransa kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisesta.

Vuodesta 2005 NHL:ssä ja vuodesta 2011 asti Los Angeles Kingissä pelannut Mike Richards joutui viime kesänä lopullisesti tuuliajolle seuransa kanssa, kun mies pidätettiin Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalla lääkeainerikkomusten vuoksi. Kiekkoon on koskenut viimeksi viime keväänä Kingsin farmijoukkueen Manchester Monarchsin paidassa.

Kingsin toimitusjohtaja Dean Lombardi kertoi avoimessa haastattelussa sopimuksen purkamiseen johtavan päätöksen olleen hänen uransa yksi vaikeimmista ja raskaimmista. Lombardi kertoi kokevansa myös todella traumaattisia hetkiä silloin kun hän tajusi mitä Richardsin kanssa on tapahtunut. Mies uskoo myös tehneensä virhearvion pestatessaan Richardsin: ”Hän ei ollut koskaan meillä ähelläkään sitä tasoa, jolla hän pelasi parhaina kausinaan Philadelphiassa 2008-10. Hänen tehokkuutensa putosi 50 prosenttia ja se jokin puuttui koko ajan. Hän oli pelaaja, joka johdatti Kanadan mestaruuksiin 2010, mutta ei ollut lähelläkään pelipaikkaa vuonna 2014, vaikka oli yhä parhaassa iässään”.

Richardin uran syöksylasku johtunee miehen omista henkilökohtaisista ongelmista, jotka johtivat aina lääkeainerikkomuksiin asti. Lombardi yritti omien sanojensa mukaan kaikkensa saadakseen keskushyökkääjän pelin jälleen uomiinsa, mutta kaikki meni tapaamisista huolimatta lopulta pieleen. Toimitusjohtaja kokee itse tulleensa petetyksi: ” Totuus on se, että minua petkutettiin. Kadun ainoastaan sitä, että Mike olisi pystynyt tulemaan luokseni kertomaan ongelmistaan.”

Kings ja NHLPA halusivat välttää välimiesmenettelyn Richardsin sopimuksesta ja yhteisymmärrys löytyi perjantaina paikallista aikaa. Sopimuksen mukaan Richardsin palkkakustannukset pysyvät Kingsin käsissä vuoteen 2031 saakka. Richardsin sopimusta oli jäljellä vielä viisi vuotta ja maksettavaa jäi 22 miljoonaa. Richards voi sopimuksen myötä etsiä itselleen uuden seuran.

NHL:n runkosarjan käynnistymiseen kunniaksi peliyhtiö Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla – ilman riskiä! Hae riskitön veto täältä!

Lue myös:

Suomalaiset nallipyssysankareina

 

Vedonlyöntiopas NHL:ään!

nhl-pro-nordicbet