NHL-seuralla ongelmia palkkokaton kanssa - Usealle huippupelaajalle lähtöpassit!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

St. Louis Bluesin joukkue uusiutuu kesän aikana runsain määrin.

St. Louis Blues on noussut viime kausien aikana aivan NHL:n eliittiin, mutta se viimeinen potku on jäänyt pudotuspeleissä aina kuitenkin puuttumaan. Joukkue on jo kahtena keväänä perätysten lähtenyt laulukuoroon pudotuspeleissä aivan liian aikaisessa vaiheessa.

Ensi kaudella kiekkofanit saattavat kuitenkin nähdä kaukalossa uusiutuneen Blues-ryhmän, sillä joukkue aikoo laittaa monta huippupelaajaansa kilometritehtaalle.

Tähtiveskari Ryan Millerin lisäksi myös ja hyökkääjät Derek Roy, Steve Ott ja Brenden Morrow ovat tällä hetkellä ilman sopimusta. St. Louis Post-Dispatch -lehti kertoo, ettei organisaatio aio uusia nelikon sopimuksia. Päätöksen taustalla on seuran palkkamenoja rajoittava kattolukema.

[ Tänään tarjolla huippukamppailu Hollanti-Chile! Veikkaushuoneen kertoimet matsiin: 2,60 | 3,45 | 2,70. Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa 10€ ilmaista pelirahaa tästä linkistä! Ilman talletusta! ]

Blues on myös yhdistetty muun muassa tähtihyökkääjä Jason Spezzan ympärillä mylviviin siirtohuhuihin. Juuri hänen hankkiminen vaatisikin runsaasti tilaa kyseisestä palkkakattolukemasta.

Blues-GM Doug Armstrong myöntää, että hän haluaa jättää palkkakattoon pelivaraa suurten siirtojen varalle.

– Haluamme varmistaa sen, että pystymme tekemään pelaajahankintoja varaustilaisuudessa, Armstrong linjasi.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut