NHL-seura jälleen pulassa - Tähtihyökkääjä haluaa vaihtaa joukkuetta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/12/2014
Jaa tämä...

Ottawa Senatorsilla on jälleen ongelmia pitää kiinni tähtipelaajistaan.

NHL-seura Ottawa Senators on jälleen kerran suurten haasteiden edessä. Senatorsin toimitusjohtaja Bryan Murray kertoi nimittäin keskiviikkona, että joukkueen ehdottomiin tähtipelaajiin kuuluva Jason Spezza haluaa vaihtaa maisemaa. Kanukkisentteri on vastikään pyytänyt seurajohdoltaan siirtoa toiseen joukkueeseen.

– En oikeasti halua treidata häntä oikeasti, ja tiedän etten saa hänestä sitä arvoa, mikä pitäisi saada. Mutta jos Jason tuntee, että hän haluaa muutoksen, yritämme tehdä mitä voimme, Murray kommentoi.

Senators-GM arvioi, että mahdolliseen siirtoon on aikaa vielä muutama viikko. Muut NHL-seurat ovat kuitenkin jo kyselleet tähtisentterin perään. Spezza iski viime kauden 75 ottelussa tehot 23+43=66. Parhaalla NHL-kaudellaan taiturihyökkääjä on yltänyt jopa 92 tehopisteeseen (34+58).

Spezza ei ole ainut tähtipelaaja, joka on päättänyt lähteä lätkimään Senatorsin rivistöstä. Viime kesänä seuran pitkäaikainen kapteeni Daniel Alfredsson nimittäin siirtyi yllätyksellisesti Detroit Red Wingsin väreihin.

Vuonna 2009 taas pistelinko Dany Heatley pyysi siirtoa toiseen NHL-seuraan naputeltuaan neljän Senators-kautensa aikana 317 ottelussa huimat 180+182=362 -tehopisteet. Heatley treidattiin lopulta San Jose Sharksiin.

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut