NHL-seuran tulevaisuus vaakalaudalla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/11/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 11.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Kojootteja uhkaa äkkikuolema

Jääkiekon NHL-seura Arizona Coyotesin tulevaisuus on vaakalaudalla. Glendalen kaupunginvaltuusto päätti purkaa maailman kovimmassa kiekkoliigassa pelaavan Arizona Coyotesin hallisopimuksen. Sopimus solmittiin 15 vuodeksi eteenpäin vuonna 2013.

Sopimuksen mukaan Glendale vuokraa hallin ja maksaa Arizona Coyotesille 15 miljoonaa dollaria vuodessa hallin ylläpidosta. Seuran johdossa uutista ei otettu vastaan hyvällä ja kiistan eteneminen oikeuteen näyttää todennäköiseltä.

– Se, mitä olemme tänään todistaneet, on kenties häpeällisintä, jota olen koskaan todistanut, Coyotesin osaomistaja Anthony LeBlanc totesi.

– Glendalen asukkaiden tulisi olla todella huolissaan hallinnosta, joka heitä tällä hetkellä johtaa, koska tämä ei ollut soveliasta.

Perusteena äänestyksessä käytettiin sopimuksen pykälää, jonka mukaan sopimus voidaan purkaa, mikäli toisen osapuolen työntekijä siirtyy toiselle osapuolelle töihin. Coyoters palkkasi kaupungin entisen asianajajan hommiinsa vuonna 2013.

NHL on jo ehtinyt reagoimaan tilanteeseen lähettämällä oman tiedotteensa, jossa todettiin, että heidän tietojensa mukaan Glendalen kaupungin päätös ei ole pätevä, ja että seura jatkaa pelaamista jatkossakin kotiareenassaan.

Suomalainen Arizonassa

Arizona Coyotes on ollut vuosien ajan siirtohuhujen kohteena. Seuraa on viety viime aikoina muun muassa Seattleen, Las Vegasiin ja Quebeciin. Coyotesia edustaa tällä hetkellä yksi suomalainen, Lauri Korpikoski. Sinivalkoinen hyökkääjä teki toissa vuonna seuran kanssa kesään 2017 ulottuvan jatkosopimuksen.

Seura tunnettiin vuosina 1996–2014 nimellä Phoenix Coyotes. Se siirtyi Arizonaan Kanadan Winnipegistä vuonna 1996, jolloin Winnipeg Jets myytiin.

NHL:n pudotuspelit lähestyvät huipennustaan, ja loppuottelusarja Chicago Blackhawksin ja Tampa Bay Lightningin välillä on lukemissa 2-2. Veikkaussivut ja Guts mahdollistavat sinulle Stanley Cupin finaaleihin ilmaisvedon aina 20 euroon saakka. Lunasta tarjous tästä.

Lähde: AP

Lue myös:
Chicagon supertähdet heräsivät – Timonen kentällä!
Veikkaussivujen Copa America -osio

NHL ERIKOISOSIO | STANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA

guts-728x90