VIDEO: Los Angeles ja Vancouver pelaavat syksyllä Shanghaissa ja Pekingissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Maailman kovin kiekkosarja menee Kiinaan.

Jääkiekon NHL:n komissaari Gary Bettman ilmoitti torstaina, että Los Angeles Kings ja Vancouver Canucks pelaavat syyskuussa kaksi kauteen valmistavaa ottelua Kiinassa. Joukkueet kohtaavat 21. syyskuuta Shanghaissa ja 23. syyskuuta puolestaan Pekingissä.

– Tämä on historiallinen hetki NHL:lle. Olen ylpeä saadessani julkistaa vuoden 2017 NHL-ottelut Kiinassa, Bettman hehkutti.

– Odotamme ensimmäisiä otteluitamme Kiinassa ja erilaisia aloitteita, jotka inspiroivat kiinalaisia pelaajia ja faneja lajimme pariin. Ymmärrämme, kuinka tärkeää Kiinalle on rakentaa vahva kansallinen jääkiekko-ohjelma ja tuemme sitä luonnollisesti kaikin eri tavoin.

Toisin kuin marraskuussa Tukholmassa pelattavat Coloradon ja Ottawan ottelut, Kiinassa pelattavat eivät kuulu siis runkosarjaan.

KHL-kaukaloissa pelaa jo yksi joukkue Kiinasta, kun Kunlun Red Star liittyi Itä-Euroopan jääkiekkosarjaan tämän kauden alussa. Maa pyrkiikin vahvistamaan jääkiekkoa ennen vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisia, joihin jääkiekkoon halutaan enemmän kilpailukykyä.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: SM-liiga ei rankaise törkeyksiä huudellutta Pelicansin joukkueenjohtajaa
VIDEO: Ilves murisee – Dominik Hrachovinalta karmea munaus!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa