VIDEO: NHL:n superlupaus otti luistelukisan pikaluistelun olympiavoittajaa vastaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/08/2014
Jaa tämä...

Nathan MacKinnon on aika pirun nopea kaveri.

Vasta 19-vuotias Nathan MacKinnon on eittämättä yksi NHL:n nopeimmista pelaajista. Nuorukainen esitteli räjähtävää vauhtiaan viime kaudella moneen otteeseen – esimerkiksi vaikkapa tässä mahtavassa täysosumassa.

Colorado Avalanchea edustava MacKinnon palkittiinkin kesällä viime kauden parhaana tulokkaana. Nyt tähtihyökkääjä sai eteensä kuitenkin uuden, astetta kovemman haasteen.

[ Tsekkaa sivustoltamme ilmainen vihje illan Ilves-Pelicans -matsiin! Voit myös napata Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

MacKinnon otti nimittäin luistelukisan pikaluistelun kolminkertaista olympiavoittaa Charles Hamelinia vastaan. Kyseessä oli oikeastaan skaba pelkästä lähtönopeudesta, sillä kisamatkana toimi kiekkokaukalon siniviivojen väli.

Ja kuinka ollakkaan, MacKinnon pisti pikaluistelijalle jauhot suuhun. Pitkällä matkalla Hamelin olisi varmastikin porhaltanut jääkiekkoilijan ohi, mutta lyhyessä spurtissa olympiavoittaja jäi kakkoseksi.

Huomattavaa on myös se, että MacKinnon hoiti homman kotiin täydessä kiekkovarustuksessa, kun Hamelin taas kisaili selvästi kevyemmässä pikaluisteluasussa.

Hamelin oli syystäkin vakuuttunut MacKinnonin nopeudesta.

– Minun reaktioni oli varmaankin parempi lähdössä, mutta hänen kiihdytyksensä oli aivan liian vauhdikasta minulle, pikaluistelija naureskeli kisan jälkeen.

Katso kaksikon luistelukisa tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut