VIDEO: NHL:n supertähdet pudottivat hanskat - Mylly meni halailuksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 06/01/2017
Jaa tämä...

Subban ja Malkin pudottivat hanskat

Pittsburgh Penguins on ottanut NHL:n finaaleissa tukevan niskalenkin Nashville Predatorsista. Toinen finaaliottelu päättyi Penguinsin selvään 4-1-voittoon. Vaikka Pittsburgh johtaa finaalisarjaa nyt 2-0-voitoin, ei Nashville ole varmastikaan vielä sanonut viimeistä sanaansa. Toivottavasti sarjasta kehkeytyy vielä tasaisempi, sillä ensimmäiset ottelut eivät ole olleet mitään trillereitä.

Toisessa ottelussa nähtiin todellinen supertähtien taisto, kun P.K Subban ja Evgeni Malkin päättivät tiputtaa hanskat jäähän pienen tanssin merkiksi. Lopulta tämä yhteenotto näytti lähinnä halailulta, mutta ainakin yritys oli hyvä.

Malkin otti tilanteen paljon rauhallisemmin kuin Subban ja venäläinen sanoikin ottelun jälkeen kunnioittavansa Nashvillen huippupakkia.

– Minä pidän hänestä, hän on hyvä kiekkoilija. Hän kysyi minua tappeluun, mutta en välittänyt siitä, sillä mukana oli paljon tunteita, venäläinen kertoi Sportsnetin mukaan.

Subban ei suhtautunut tilanteeseen yhtä rauhallisesti, sillä puolustaja huuteli heti ”tappelun” jälkeen Penguins-faneille ja viskoi jäähyaitiossa juomapulloaan.

– Hän puhui vähän venäjää. Olen pelannut venäläisten kanssa, enkä tykännyt hänen sanomisistaan, Subban totesi TSN:n mukaan.

Katso tilanne tästä:

Finaalisarjan kolmas ottelu pelataan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa. Onnistuuko Nashville kaventamaan voitot vai karkaako Pittsburgh jo ratkaisevan oloiseen 3-0-johtoon?

Lyö NHL-vedot  Unibetille!>>