NHL-tähden ura jyrkässä laskussa - lähtö seurasta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 29.6.2015

Jääkiekon NHL-seura Los Angeles Kings on päästämässä Mike Richardia vapaille markkinoille. Viisi edellistä kautta kalifornialaisseurassa pelannut hyökkääjä asetetaan waivers-listalle.

Los Angeles Kingsin hyökkääjä Mike Richards löytää itsensä waivers-listalta, josta mikä tahansa toinen seura voi vapaasti poimia sentterin. Los Angelesissa on päätetty, että miehen ura seurassa alkaa olla ohitse.

Richards ei ole ensimmäistä kertaa siirtolistalla, sillä kesken viime kauden hän kävi myös siirtolistalla, ja lisäksi mies passitettiin käymään AHL:n puolella.

Richardsin ura rajussa syöksykierteessä

Kanukkipeluri on voittanut Stanley Cupin Kingsin riveissä vuonna 2012 ja 2014, mutta miehen henkilökohtainen ura on ollut jyrkässä syöksykierteessä jo pitkään.

Richardsin nykyinen mammuttisopimus päättyy vasta kauden 2019-2020 päätteeksi, joten on hyvin mahdollista, että yksikään seura ei halua poimia hyökkääjää waivers-listalta. Richardsin palkka vuotta kohden on 5,57 miljoonaa euroa. Tällöin Los Angeles Kings ostanee Richardsin sopimuksen ulos, jotta seura saa lisää tilaa palkkakattoon.

Anaheim Ducks aikoo samoin keinoin päästä eroon Marc Fistricistä ja Montreal Canadiens P.A. Parenteausta.

Richards parhaimmillaan huikea pelimies

Richards oli uransa huipulla kausilla 2007-2010, jolloin hyökkääjä toimi esimerkiksi toisen NHL-seuran, Philadelphia Flyersin kapteenina. Parhaalla kaudellaan hän viimeisteli 79 runkosarjapeliin 80 tehopistettä.

Richards hankittiin alunperin seuraan kesäkuussa 2011, jolloin hänet saapui vaihdossa Wayne Simmondsiin ja Brayden Schenniin.

Los Angelesiin on hankittu myös uusi verta, sillä Kingsin pelipaidan jatkossa pukee ylleen voimahyökkääjä Milan Lucic. Hän saapuu seuraan Boston Bruinsista.

Siirtopuheista lyhyt matka on NHL:n varaustilaisuuteen, josta Veikkaussivut kokosi kaikki varatut suomalaiset. Mikäli nyt jo sinulla on selvä ehdokas tulevan kauden mestariksi, Unibet tarjoaa kertoimet jo ensi kaudelle.

Lähde: NHL.com

Lue myös:
Mikael Granlundin uusi sopimus Minnesotan kanssa lähellä!
NHL-seura hehkuttaa Liiga-finaalin nuorta ratkaisijaa!