Patrick Kanea voi uhata jopa 35 vuoden vankeusrangaistus!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Yhdysvaltalainen jääkiekon supertähti on suurissa ongelmissa.

Jääkiekon NHL:ssä Chicago Blackhawksin vahvuudessa pelaava yhdysvaltalainen Patrick Kane on joutunut valtaviin ongelmiin. Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan Kane oli ollut elokuun alussa viettämässä iltaa buffalolaisessa yökerhossa ja tavannut siellä naisen, jonka kanssa oli lähtenyt jatkamaan iltaa kotiinsa Hamburgiin. Kyseinen kaupunki sijaitsee Buffalon eteläpuolella.

Nainen syyttää Kanea seksuaalirikoksesta ja hänen kerrotaan käyneen sairaalassa, jossa hänet tarkastettiin raiskauksen fyysisiä tuntomerkkejä varten.

Tapauksen tutkinta on yhä kesken. Tutkinta saattaa kestää vielä pitkään.

Yhdysvaltalaisen toimittajan ja urheilun lakiasioihin erikoistuneen lakimiehen Michael McCannin mukaan tieto siitä, nostetaanko syytteet, saattaa tulla vasta ensi vuonna.

– Kane voi jatkaa pelaamista kuten tähänkin saakka, mutta hän tietää myös, että oikeudenkäynti saattaa alkaa milloin tahansa, McCann sanoi sveitsiläiselle Blick-lehdelle.

Jos syyte nostetaan, Kanea voi McCannin ja jutun kirjoittaneen Doug Honeggerin mukaan uhata hyvin pitkä vankeustuomio. Pahimmillaan tuomio voisi olla jopa 35 vuotta. Vaikka tuomio olisi lyhytkin, tarkoittaisi se sitä, että Kanen ura kokisi kovan kolauksen. Esimerkiksi Kanada saattaisi tällöin estää mieheltä maahantulon.

Veikkaussivut uutisoi aikaisemmin elokuussa, että Kane on raiskausepäilyjen vuoksi hankkinut asianajajan. Kyseessä on Paul Cambria, joka on auttanut yhdysvaltalaista aikaisemminkin. Hän on edustanut aikaisemmin esimerkiksi räppäri DMX:ää ja Marilyn Mansonia.

Kane ollut ongelmissa ennenkin

Kane ei ole suinkaan ensimmäistä kertaa ongelmissa. Yhdysvaltalainen pidätettiin aikoinaan Buffalossa, koska hänen epäillään hyökänneen taksikuskin kimppuun yhdessä serkkunsa kanssa. Kane kimpaantui taksikuskille, koska vaihtorahoista puuttui 20 senttiä. Taksikuskilla ei ollut tarpeeksi vaihtorahaa, ja hän antoi takaisin 1,20 dollarin sijasta vain yhden dollarin. Kane ja hänen serkkunsa raivostuivat, ottivat rahansa takaisin ja löivät kuskia naamaan.

Taksikuski sai hyökkäyksestä haavoja naamaansa. Myös hänen silmälasinsa rikkoontuivat. Kane ja hänen serkkunsa pidätettiin ryöstöstä ja pahoinpitelystä.

Kane allekirjoitti hetki sitten jatkosopimuksen, jonka arvo on noin 77 miljoonaa euroa.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lähteet: Iltalehti, Blick

Lue myös:
5 syytä, miksi Ilves voisi pelata pleijareissa kaudella 2015-16!
Kanadalaishyökkääjä saa roiman palkankorotuksen NHL:ssä!