NHL-tähti ulos All-Star-ottelusta – Pittsburgh lepuuttaa huippupelaajiaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Joram
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Sidney Crosbya ei nähdä All-Star-ottelussa.

Pittsburgh Penguinsin tähtisentteri Sidney Crosby jää pois All-Star-pelistä loukkaantumisen vuoksi.

Seuran sivujen mukaan Crosby on kärsinyt viime aikoina tarkemmin määrittelemättömästä alavartalovammasta ja tarvitsee noin viikon toipuakseen. All-Star-ottelua seuraava matsi jää häneltä NHL:n sääntöjen mukaan väliin, joten  27.1. pelattavassa matsissa Winnipegiä vastaan Crosbya ei tulla kentällä näkemään.

Jevgeni Malkin pudotettiin aiemmin pois All-Star-kokoonpanosta alavartalovamman seurauksena. Malkin huilasi jo viime matsin Chicago Blackhawksia vastaan. Crosby taas pelasi ottelussa 23.06 minuuttia, vaikutti aivan terveeltä, mutta jäi ilman tehoja.

NHL:n keskustelupalstoilla epäillään yleisesti, että pääsyynä erityisesti Crosbyn ja ehkä Malkininkin poisjääntiin on Pittsburghin neljän ottelun mittainen tappioputki. Arvellaan, että seurajohto haluaa lepuuttaa huipputähtiään All-Star-tauon aikana, jotta he jaksaisivat taas painaa isoja minuutteja pelistä toiseen.

Malkin on pelannut jo pidempään alle kahtakymmentä minuuttia pelissä, mutta Crosby on urakoinut viimeisessä kahdessa pelissä noin 23 minuuttia/ottelu.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

VEIKKAUSSIVUT SUOSITTELEE