Seitsemän NHL-tähteä joiden maalihanat eivät ole vielä auenneet

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Olemme saaneet seurata maailman parhaan jääkiekon runkosarjaa kuukauden päivät. Vieläkin löytyy NHL-tähtiä jotka saadakseen kauden ensimmäisen maalinsa.

Keräsimme seitsemän laadukasta pelaajaa joilla on ollut ongelmia saada kiekko maalin perukoille. Huonoa tuuria vai laskeneita taitotasoja? Mene ja tiedä. Tässä seitsemän pelaajaa jotka etsivät ensimmäistä maaliaan.

Sebastian Aho

Carolina Hurricanes taistelee hyökkäysongelmien kanssa ja yksi syy tehottomuuteen on Sebastian Aho, sillä hän on suuri palanen Carolinan hyökkäyksessä.

Aho pelasi viimekaudella ehjän tulokauden mättäen 82:ssa ottelussa tehot 24+25.  Aho on kellottanut alkukaudella joukkueensa suurimpia minuutteja, mutta maalihana on silti avaamatta. Ahon pitäisi saada apina selästä nopeasti jottei paine kävisi nuorella liian raskaaksi. Tässä osuma on jo lähellä, mutta kiekko menee maaliin Lindholmin ohjauksesta.

Brent Burns

Burns laukoi viime kaudella maalia kohti 320 kertaa, joista 29 meni maaliin. Viime kauden 76 pisteen jälkeen odotukset ovat tälläkin kaudella korkealla, mutta vielä ei ole mennyt maaliin asti. Kauden alusta Burns on laukonut 43 kertaa, joten saattaa olla vain ajan kysymys koska uppoaa.

Erik Karlsson

Maailman parhaaksi tituleerattu puolustaja ei ole onnistunut loukkaantumisen jälkeen. Ottawa Senatorsin kapteeni on pelannut vasta kuusi peliä, joten vielä ei ole syytä paniikkiin. Hän on kuitenkin kerännyt jo yhdeksän syöttöpistettä, mutta pitäisi kapteenin maalejakin tehdä?

Dustin Byfuglien

Big Buff jatkaa hurjien minuuttejen pelaamista Winnipegin riveissä. Buffin esitykset ei vastaa hänen minuuttimääräänsä – eikä palkkaansa. Dustin laukoo vain hieman yli kahden laukauksen keskiarvolla, kun viime kaudella kiekko lähti lavasta yli kolme kertaa ottelussa. Tähän on helppo ohje : ammu enemmän.

Henrik Sedin

Tämä jos mikä suomalaisia miellyttää, sillä jo toinen ruotsalaispelaaja on joutunut listalle. Henrik ei ole veljensä Danielin tapaan ollut erityinen maalintekijä, mutta on silti perin erikoista ettei maalitili ole karttunut.

Kaikki tiedostavat Sedinien eläkeiän lähestyvän, mutta näin nopeaan tason laskuun ei Vancouverissa olla varauduttu.

Jason Spezza

Alkukaudella kanadalaisen jääaika on keskimäärin 13:07, joka on lähes kolme minuuttia vähemmän kuin viime kaudella. Sentteriä on peluutettu myös laidalla, mutta se ei ole tilannetta helpottanut. Hänellä on ainoastaan viisi syöttöpistettä 11:sta ottelussa. Hänen tarvitsisi tehdä maaleja, mutta jääaikaa vain pienennetään. Se on vaikea yhtälö.

Kyle Okposo

Vaikeuksissa olevasta joukkueesta löytyy vaikeuksissa olevia pelaajia. Yksi niistä on Buffalo Sabresin Okposo. Buffalo on onnistunut nappaamaan 12:sta ottelusta vain kaksi voittoa joista Okposo on kirjannut ainoastaan kaksi syöttöpistettä. Kolmella edellisellä kaudella mies on onnistunut maalin teossa yli 23 kertaa per kausi, joten on outoa ettei vielä ole osunut. Hän sekä Sabres tarvitsisi maaleja.