NHL-tulokkaan suomalaispelaaja odottaa innolla kauden alkua

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

NHL-kauden 2017/18 alku sen kuin lähenee ja yksi tulevan kauden mielenkiintoisimmista suomalaisnimistä on pikakiituri nimeltä Erik Haula. Suomalaishyökkääjä aloittaa lokakuussa historiallisen kauden uuden NHL-joukkueen Las Vegas Golden Knightsin riveissä. Mies itse toivoo pääsevänsä rakentamaan jotain suurta ja historiankirjoihin jäävää tarinaa ritareiden kanssa.

26 – vuotias porilainen Erik Haula siirtyi monivuotisesta seurastaan Minnesota Wildista laajennusdraftin seurauksena Las Vegas Golden Knightin riveihin.  Nyt mies puhkuu ja puhisee täynnä intoa, kun hän pääsee aloittamaan kauden joukkueessa, joka on ensimmäinen uusi seura NHL:ssä seitsemääntoista vuoteen.

Näin Haula jutteli tuntemuksistaan kauden alla NHL.com sivuston Jessi Piercelle ”Se on todella jännittävää. Tulen aina rakastamaan Minnesotaa mutta katson innolla tulevaan ja odotan pääseväni aloittamaan jotain uutta. Se on hienoa, uusi joukkue – ja itseasiassa kaikki on uutta!”

”Pääsemme rakentamaan ihan omaa tarinaamme ja perintöä. Talläistä ei ole koskaan ennen tapahtunut Las Vegasissa ja meillä kaikilla pelaajilla on nyt mahdollisuus uuden rakentamiseen. Odotan innolla, että pääsen vetämään kamat niskaan ja viettämään mahdollisimman paljon aikaa joukkuekavereideni kanssa. Vielä kerran, olen todella innoissani tästä mahdollisuudestani uralla.”

Peräti seitsemän vuotta Minnesotan organisaatiossa kiekkoillut Haula pitää kaupunkia edelleen kotinaan ja hän myöntää odottavansa melko jännittyneenä heidän kohtaamistaan vierasjäällä: ” On varmasti todella outoa kohdata kaikki tutut kasvot ja fanit. Se tulee kuitenkin todella pian. Olen varmasti todella jännittynyt ja ehkä jopa hermostunut ottelun alla.”

Haula saa tilaisuutensa kiittää entisiä pelikavereitaan ja fanejaan jo marraskuun 30. päivä. Jos sinä uskot Las Vegasin yltävän pudotuspeleihin jo ekalla kaudellaan niin käy lyömässä vetoa joukkueen puolesta Betssonin sivuilla!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa