VIDEO: Satavuotiasta NHL:ää juhlitaan ulkoilmaotteluilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 03/10/2016
Jaa tämä...

Jääkiekon kuningassarja täyttää pian 100 vuotta.

Vuonna 2017 juhlavuottaan viettävä jääkiekkosarja NHL on julkaissut ensi talven ulkoilmaotteluissa kohtaavat joukkueet. 100-vuotta täyttävä kiekkosarja tarjoaa ensi kaudella yhteensä neljän ulkoilmaottelun sarjan.

Tammikuun ensimmäisenä päivänä ensimmäisessä ulkoilmaottelussa nähdään Toronto Maple Leafsin ja Detroit Red Wingsin kohtaaminen. Torontossa pelattava ottelu on uusinta muutaman vuoden takaisesta talviklassikosta.

Tammikuussa pelataan myös toinen ulkoilmaottelu, sillä vuoden toisena päivänä St. Louis Blues pääsee isännöimään ulkoilmaottelua ensimmäistä kertaa, kun se kohtaa Chicago Blackhawksin. Itseasiassa nuottipaidat pelaavat tuolloin 50-vuotisjuhlakamppailun.

Ulkoilmaottelut jatkuvat helmikuussa, kun Pittsburgh Penguins ja Philadelphia Flyers iskevät yhteen. Kyseessä on äärimmäisen mielenkiintoinen Pennsylvian derby. Mielenkiintoisena yksityiskohtana edellämainitut seurat liittyivät NHL-kaukaloihin vuonna 1967, jolloin sarjaan lisättiin joukkueita kuusi kappaletta.

Winnipeg Jets ja Edmonton Oilers kohtaavat lokakuussa ulkoilmaottelussa Winnipegissä. Heidän välisestä kohtaamisesta NHL oli ehtinyt ilmoittamaan jo aikaisemmin.

 

SM-liigassa pelataan tänään eitsemän ottelun mittainen kierros. Runkosarja on tulossa päätökseen ja tulevana viikonloppuna pelataankin jo ensimmäisiä pudotuspelitaistoja.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: NHL.com

Lue myös:
Joonas Korpisalo komennettiin farmiin
Dopingkäryt jatkuvat – NHL-puolustajalle pelikieltoa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa