TSN laati tuoreen listan ensi kesän NHL-varauksista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 01/12/2016
Jaa tämä...

Lista suomalaisittain hienoa luettavaa

Kanadalainen TSN on julkaissut verkkosivuillaan listan pelaajista, jotka ovat varattavissa ensi kesän NHL-varaustilaisuudessa. Listalla on sata varattavissa olevaa pelaajaa paremmuusjärjestyksessä.

Suomalaisittain TSN:n lista on komeaa luettavaa, sillä kymmenen korkeimmalle arvostetun pelaajan joukkoon mahtuu peräti kolme suomalaista. Jesse Puljujärvi ja Patrik Laine miehittävät listan toisen ja kolmannen sijan. Loistavat nuorten MM-kisat pelannut puolustaja Olli Juolevi on puolestaan TSN:n listalla kuudentena. Suomalaisväriä edustaa myös pakki Markus Niemeläinen, joka on sijalla 33.

Listan kärjessä roikkuu edelleen Auston Matthewsin nimi, vaikka Puljujärvi ja Laine ovat kuroneet eroa kiinni. Nuorten MM-kisojen perusteella suomalaisten pitäisi olla vähintään samalla viivalla jenkin kanssa. Listan yhteydessä mainitaan, että Puljujärven ja Laineen kanssa ei voi mennä vikaan – heistä voi valita kumman tahansa. Joka tapauksessa ensi kesän varaustilaisuus tulee olemaan suomalaisittain huikean hieno.

Linkki TSN:n listaukseen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa