VIDEO: NHL-pelaajalle pitkä pelikielto tuomarin taklaamisesta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 02/03/2016
Jaa tämä...

Calgary Flamesin puolustaja on hankkinut itselleen rajun rangaistuksen.

Jääkiekkoseura Calgary Flamesin puolustaja Dennis Wideman on saanut 20 ottelun pelikiellon tuomarin koskemattomattomuuden rikkomisesta. Samalla puolustaja menettää tulojaan noin 506 900 euroa.

NHL-pakki kaatoi linjatuomari Don Hendersonin poikittaisella mailalla jäähän ottelussa Nashville Predatorsia vastaan. Kyseinen ottelu pelattiin tammikuun 27. päivänä.

Vähintäänkin erikoinen tilanne käynnistyi toisessa erässä, kun Nashville Predatorsin suomalaispelaaja Miikka Salomäki taklasi kulmassa Widemanin kumoon. Taklauksen jälkeen Wideman luisteli kohti vaihtoaitiota. Hän iski tuomaria vaihtoaition edessä kovalla poikittaisella mailalla. Puolustaja olisi voinut väistää edessä olevaa tuomaria, mutta sen sijaan hän nosti kätensä kaataen tuomarin jäähän.

Calgary Flamesilla on tällä hetkellä runkosarjaa jäljellä vielä 34 ottelua. Ryhmä löytyy Tyynenmeren divisioonassa kuudennelta sijalta. Pisteitä liekkipaidoilla on kasassa 45 kappaletta.

Peliyhtiö Veikkaushuone on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Yle

Lue myös:
Lista: TOP 5 NHL:n mestaruusuosikit kaudella 2015/16
Nähdäänkö Joni Pitkänen vielä tällä kaudella Kärppä-paidassa?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa