Lähde: NHL:n ykköstähti pidätetty Ottawassa - Poliisipäällikkö kiisti asian!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/03/2014
Jaa tämä...

Rapakon takaa kuuluu melkoisia huhuja…

Ottawa Sun rysäytti keskiviikkona verkkosivuillaan melkoisen uutispommin. Lehti nimittäin kertoi, että NHL:n supertähti Sidney Crosby oli pidätetty Ottawassa ja viety poliisin huostaan.

Lehden omien lähteiden mukaan poliisi olisi ottanut Crosbyn talteen tiistaiyönä miehen ajeltua kaupungissa vuokratulla Porschella. Samojen lähteiden mukaan Crosby olisi viety aina poliisiasemalle asti, jossa häneltä oltiin otettu sormenjäljet ja pidätyskuva.

[ Tänään starttaa KHL! Tsekkaa vihje avausmatsiin Magnitogorsk-Dynamo MoscowExpektin kertoimet: 2.15 | 3.75 | 3.00. Nappaa peräti 50€ riskitön ensiveto tästä linkistä! ]

Lehti julkaisi juttunsa verkkosivuillaan ns. ykkösuutisena ja se pääsikin välittömästi sivuston kansijutuksi.

Samalla lehti julkaisi uutisen omalla Twitter-tilillään, jossa se sai kuitenkin yllättävän vastakommentin. Ottawan poliisipäällikkö Charles Bordeleau nimittäin kertoi, ettei Ottawan poliisi ole ollut missään tekemisissä Crosbyn kanssa.

Noin tunnin kuluttua Ottawa Sun poisti juttunsa verkkosivuiltaan, mutta lehti ei ole kuitenkaan vielä tehnyt oikaisua asian suhteen. Kyseistä Twitter-päivitystä ei Ottawa Sun ole edelleenkään poistanut.

/

Lisäys, klo 14:04: Myös Ottawan poliisi on antanut omat kommenttinsa Ottawa Sunin jutusta.

– Tämä on tietääkseni alusta loppuun räikeä valhe, ylikonstaapeli Steve Hodgson kommentoi Chronicle Heraldille.

– Yritän selvittää, missä hän todellisuudessa on, sillä meillä ei ole siitä mitään tietoa. Olemme täysin tyrmistyneitä täällä, Hodgson jatkoi.

Lisäys, klo 15:05: Ottawa Sun on poistanut kyseisen uutistwiitin omalta Twitter-tililtään.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut