NHL:n alisuorittaja kauppaamassa ykköstähteään?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 26.6.2015

Jääkiekon NHL-seura Toronto Maple Leafsin ja joukkueen tähtihyökkääjiin lukeutuvan Phil Kesselin tiet ovat mahdollisesti eroamassa nopeallakin aikataululla.

Jääkiekon NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle päättyneellä kaudella jäänyt Toronto Maple Leafs harkitsee tähtihyökkääjä Phil Kesselin myymistä. Seuran pomo Brendan Shanahan kertoi NBC Sportsille, että viime kaudella tehot 25+36 tehneestä tähtihyökkääjästä on ollut suurta kiinnostusta, mutta mitään konkreettisia tarjouksia seura ei ole kuitenkaan saanut.

– Hän on kerännyt paljon kiinnostusta. Hänestä olemme saaneet eniten puheluja. Muutamat seurat tuntuvat kisaavan hänestä. Voi olla, että pidämme hänet. Aika on meidän puolella, Shanahan kertoi NBC Sportsille Floridassa NHL:n varaustilaisuuden alla.

Kessel on ollut Torontossa kovassa iskussa viime vuosina, sillä hän rikkonut 80 tehopisteen rajapyykin runkosarjassa kausina 2011-2012 ja 2013-2014. 27-vuotiasta hyökkääjä rasittaa Toronton palkkakattoa kahdeksalla miljoonalla dollarilla kaudessa. Kesselillä ja Torontolla on sopimusta jäljellä vielä seitsemän vuotta.

Kessel on urallaan saavuttanut muun muuassa Bill Masterton Trophyn ja Olympiakisojen pistepörssin voiton. Hän juhli pistepörssin voittoa Sotshissa.

Mediatietojen mukaan Kesselistä on kiinnostunut ainakin liigan parhaimmistoon lukeutuva Pittsburgh Penguins.

– Hän on luonnollinen maalintekijä, jolla on parhaat vuodet vasta menossa. Varmasti kaikki haluavat tuollaisen maalintekijän vahvuuteensa, Shanahan totesi.

NHL:n varaustilaisuus järjestetään Floridassa perjantaina ja lauantaina. Lisäksi kanadalaismedia TSN listasi parhaimmat vapaat agentit paremmusjärjestykseen. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä.

Lähde: Yle

Lue myös:
NHL:n jatkoaikasääntö muuttumassa radikaalisti!
Katso kuvat! Suomalaisveskan koti-ikävää lievittävä maski!