NHL:ssä tehtiin keskiviikkona historiallinen valmentajasopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: NHL
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Jääkiekkoa ja sen suurinta sekä kauneinta sarjaa NHL: ää pidetään yleisesti miesten maailmana, eikä sarjassa ole koskaan ollut yhtään koko aikaista naisvalmentajaa. Arizona Coyotes on kuitenkin tehnyt tähän nyt poikkeuksen ja palkannut ensi kaudesta alkaen joukkueen luisteluvalmentajaksi Dawn Braidin.

Braid ei ole mikään eilisen teereentyttö vaan, hänellä on jo pitkä ura ja suhde NHL-jääkiekkoon. Braid toimi jo viime kaudella Kojoottien osa-aikaisena luisteluvalmentaja, ja sitä ennen luistelunero on toiminut konsulttina Toronto Maple Leafsin, Anaheim Ducksin, Buffalo Sabresin ja Calgary Flamesin organisaatioissa. Braid on myös toiminut peräti seitsemän vuotta Yhdysvaltain Athletes Training Centerin luistelukehityksen johtajana, ja työskennellyt sen viran puitteissa muun muassa New York Islandersin keskushyökkääjän John Tavaresin kanssa.

Braid itse kommentoi keskiviikkona tehtyä sopimusta seuraavan laisesti: ” Tämä oli jotain minkä olen toivonut toteutuvan jo jonkun aikaa. Tieto siitä, että he kunnioittavat aiempia saavutuksiani ja palkkasivat minut ensimmäisenä naisena kokoaikaiseksi valmentajaksi saa minut tuntemaan suurta ylpeyttä. Olen työskennellyt vuosia tämän unelman eteen ja nyt se vihdoin toteutui.”. Veikkaussivut.com toivottaa Dawn Braidille onnea suurenmoiseen haasteeseen!

Lue myös:

VIDEO: 7 – 8 VUOTIAAT VENÄLÄISET KIEKKOJUNIORIT SAAVAT HUIMAA RANKKARIOPETUSTA

VIDEO: LIIGAN MAINOSVIDEO VILISEE TUTTUJA KASVOJA

 

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa