NHL:ssä viritellään useita pelaajakauppoja varaustilaisuuden alla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Vaikka NHL-kausi on tällä hetkellä paketissa ja viimeisetkin pelaajat viettävät lyhyttä, mutta hyvin ansaittua, lomaa niin seurojen johtoportaissa ei lomailla. NHL:n siirtomarkkinat käyvät nimittäin nyt, juuri NHL-draft tilaisuuden alla hyvin kuumina. Toimitus onkin poiminut listattavaksi muutaman makoisan siirtohuhun rapakon takaa.

NHL-finaalit ovat juuri päättyneet Pittsburghin voittoon San Josesta ja jo nyt pelaajat ovat kauppatavaraa. Erityisesti monivuotisen Pittsburghin maalivahdin Marc-Andre Fleuryn jatko Pennsylvaniassa näyttää hyvin epätodennäköiseltä. Fleury jäi kauden tärkeimmissä otteluissa kakkosvahdinrooliin nuoren Matt Murrayn loistaessa Stanley Cup pudotuspeleissä. 31 – vuotias Fleury vie tällä hetkellä Penguinsin palkkakatosta lähes 6 miljoonaa dollaria, joka on rasite mistä seurajohto harkitsee pääsevänsä eroon. Erityisesti, maalivahti sekoilustaan viime kausina tunnettu, Calgary Flames on kiinnostunut Fleuryn palveluksista. Flames päätti tähän kauteen sopimuksensa Niklas BäckströminJonas Hillerin ja Karri Rämön kanssa ja seuraan jäävä Joni Ortio ei ole vielä pystynyt antaman sellaisia näyttöjä joilla sementoitaisiin ykkösvahdin paikka.

Toinen finalisti jolla saattaa olla edessä seuranvaihto on Hai-ikoni Patrick Marleu. 36 – vuotiaalla Marleulla on vielä vuosi jäljellä nykyistä sopimusta ja hänen sopimuksensa on pykälä joka estää seuraa myymästä häntä. Mies kuitenkin pyysi itse viime marraskuussa siirtoa muualle ja listasi seurajohdolle, että hänet saa myydä Anaheim Ducksiin, Los Angeles Kingsiin tai New York Rangersiin. Marleu on nyt sanonut jäävänsä San Joseen paitaan, mutta jenkkitoimittajien mielestä lausunnot eivät ole olleet kovinkaan vakuuttavia eikä pelaaja ole parhaissa väleissä valmentaja Peter DeBoerin kanssa. Miehen siirron esteenä saattaa kuitenkin olla hänen 6,6 miljoonan dollarin vuosipalkka, jota monikaan seura ei ole valmis maksamaan palkkakaton puristuksessa.

NHL:ssä vielä ilman sen suurempaa menestystä oleva Arizona Coyotes on alkanut vahvistaa takalinjojaan. Seura hankki torstaina neuvotteluoikeudet Dallas Starsin Alex Golikoskiin ja nyt kojoottien tähtäimessä on seuran ex-puolustaja Keith Yandle. New York Rangersia viime kaudella edustaneesta Yandlesta tulee vapaa agentti 1. heinäkuuta ja Arizona GM John Chayka on antanut ymmärtää paikallisissa lehdissä olevansa valmis panostamaan suuren summan rahaa Yandlen sopimukseen. Myös Boston Bruins on kiinnostunut Yandlen hankinnasta, ellei seura saa naarattua riveihinsä nuorempaa puolustajaa kuten Jacob Troubaa tai Hampus Lindholmia.

Los Angeles Kings paidassa viime kaudella 81 ottelua pelannut ja niissä 55 tehopistettä kerännyt Milan Lucic näyttää jäävän ilman jatkosopimusta unelmien kaupungissa. Huhujen mukaan erityisesti Lucicin kotikaupungissa Vancouverissa ollaan kiinnostuneita iso kokoisen hyökkääjän palveluksista. Mutta myös toinen kanadalaisseura Edmonton Oilers on lähestynyt Lucicia. Öljymiestaen GM Peter Chiarelli on sama kaveri, joka hankki Lucicin aikoinaan Bostoniin, joten hänellä on tiedossa mitä hyökkääjä voi parhaimmillaan tarjota. Oilersilla on kuitenkin Lucicin pelipaikalle vasempaan laitaan jo valmiiksi tarjolla sellaiset pelaajat kuten Taylor Hall ja Patrick Maroon joten siirto Canucks-paitaan tuntuu todennäköisemmältä.

Ensi viikolla se vihdon ratkeaa. Kuka nyt on NHL-draftin ykkösvaraus. Laine vai Matthews? Useat peliyhtiöt tarjoavat asiasta oman näkemyksenä.

Lue myös:

VIDEO: SUOMALAINEN NHL-TÄHTI LOISTI JO 15 – VUOTIAANA

VIDEO: YHDYSVALLOISSA NÄYTTÄVÄ ONNETTOMUUS KILPARADALLA

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa