Nice - Bordeaux 3.11.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Bordeaux matkustaa Ranskan liigassa Nizzan vieraaksi.

Nice – Bordeaux, merkki X, kerroin 
Nice – Bordeaux, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 2,30 | 3,10 | 3,25 

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Nice sekä vieraaksi saapuva Bordeaux. Tänään pelataan Ranskan korkeimmalla sarjatasolla kahdestoista ottelukierros päätökseensä. Nice on tällä hetkellä sarjataulukossa kymmenentenä, kun taas Bordeaux on viisi sijaa kotijoukkuetta jäljessä. Tänään tiedossa on äärimmäisen tasainen sekä vähämaalinen kohtaaminen, sillä joukkueiden välinen perustaso on hyvin samaa luokkaa sekä toisekseen Ranskan liigassa maalit ovat olleet tällä kaudella pääsääntöisesti vähissä. Nice on viimeistellyt tähän mennessä kaksitoista maalia, joten se tarkoittaa keskimäärin noin yhtä maalia ottelua kohden. Nicen viisi edellistä ottelua ovat olleet erittäin vähämaalisia, sillä jokainen näistä ottelusta ovat päättyneet alle vaadittuun maalimäärään. 

Nice on erittäin kotiriippuvainen joukkue, mutta toisaalta Nice kerääkin suurimman osan pisteistään juuri kotonaan. Edellisestä viidestä kotiottelustaan Nicellä on alla uskomattomasti peräti neljä voittoa. Nice puolustus on ollut kotonaan upeassa pelivireessä, sillä viiteen edelliseen kotiotteluun Nicelle ollaan tehty vain kaksi maalia. Nekin maalit syntyivät vastustajalle saman ottelun aikana. Nicelle maalinteko on äärimmäisen vaikeaa, sillä Nicen puolustuksen itseluottamus on erittäin korkealla vahvan alkukauden jälkeen. Edellisessä kotiottelussa Nice voitti Marseillen mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen 1-0 numeroin.

Bordeaux matkustaa Nicen vieraaksi mukavasti kahden ottelun voittoputkessa eikä näissä otteluissa Bordeauxille olla tehty maaliakaan. Bordeauxin alakerta on viime otteluissa toiminut hyvin, mutta toisaalta Bordeaux on viimeistellyt maaleja myös heikkoon tahtiin. Neljätoista maalia kertovat siitä, että myös vierasjoukkueelle maalinteko on ollut vaikeaa. Vieraissahan Bordeaux ei ole voittanut vielä otteluakaan, mutta tasapelejä on kertynyt kylläkin jo peräti neljä kappaletta. Lähtökohtaisesti tiedossa on niin tasainen kohtaaminen, että rohkeimmat voivat napata tasapelin vetokupongille mukaan. Alle 2,5 maalia on ehdottomasti myös lähellä toteutua.

Veikkaussivut | Tuomas