Nice - Marseille 18.10.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Nizza kotiyleisönsä edessä arvokasta voittoa Marseillesta?

Nice – Marseille, merkki X, kerroin 
Nice – Marseille, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,50 | 3,20 | 2,88 

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, Nice saa vieraakseen Marseillen. Sarjataulukossa tällä hetkellä Nizza on kuudentena, kun taas Marseille on kahta sijaa ylempänä. Materiaaliltaan Marseille on joukkueista ehdottomasti laadukkaampi, mutta Nicen kotietu tekee lähtökohdat erittäin tasaisiksi. Nizza on ollut aikaisemmilla kausilla äärimmäisen kotiriippuvainen joukkue eikä tilanne ole tällä kaudella muuttunut mihinkään. Nizza on pelannut tähän mennessä neljä kotiottelua ja saalistanut niistä kolme voittoa. Ainuttakaan tappiota Nice ei ole vielä kotonaan kokenut.

Nizzan puolustus on ollut äärimmäisen vakuuttava, sillä kotonaan Nizzalle ei olla tehty edes maalia ottelua kohden. Vieraissa Nizzan puolustus ei ole ollut samalla tasolla kuin kotiyleisön edessä, joten on syytä odottaa, että tässä ottelussa maalit tulevat olemaan vähissä. Nizza tunnetaan niin kotiriippuvaisena joukkueena, että mikäli Nizza ei kotonaan pisteitä onnistu saamaan, kotijoukkueen kaudesta tulee erittäin hankala. Nizza on kuitenkin voittanut paljon otteluita juuri maalin tai kahden erolla, joten se kertoo siitä, että paljon tasaisia otteluita kotijoukkue on pelannut.

Marseille on kaikki kilpailut mukaanlukien neljään edelliseen vierasotteluun viimeistellyt vain kolme maalia. Marseillen rasitteena on tietenkin se, että vierasjoukkue on mukana Mestarien liigan lohkovaiheessa. Lähtökohtaisesti tämä ottelu on tuskin kauden sytyttävin ottelu kummallekaan joukkueelle, sillä Marseillen osalta on selvää, että vierasjoukkueen on saatava tulosta aikaan myös Mestarien liigassa. Näin etukäteen voisi hyvinkin arvioida lähtökohdat niin tasaisiksi, että alle 2,5 maalia sekä tasapeli mahtuvat vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas