Niemi taas ykköstähtenä – Nyt kaatui Rinteen Nashville!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaisvahdit Antti Niemi ja Pekka Rinne olivat pääosissa, kun San Jose Sharks voitti kotonaan Nashville Predatorsin maalein 2-0. Molemmat veskarit pelasivat huippuottelun ja komeita koppeja ja refleksitorjuntoja nähtiin puolin ja toisin.

Niemi oli ottelun kiistaton ykköstähti 35/35 torjunnallaan. Hän torjui ykköskiekkoja, kakkoskiekkoja ja läpiajoja. Kaikki tarttui tällä kertaa.

– Nemo oli tänäänkin todella vahva, totesi valmentaja Todd McLellan. – Hän näyttää itsevarmalta, ja pelaajat tuntevat olonsa hyväksi hänen ansiostaan. Hän sai muutaman todella hankalan torjunnan näyttämään helpolta. Irtokiekkoja ei maalin kulmille juuri tullut.

Niemi piti jo toiset nollat Nashvillea vastaan tällä kaudella. Edellinen kohtaaminen päättyi 2-0 lukemin ja silloinkin Rinne päästi vain yhden maalin, joten tiukkaa on ollut aiemminkin. Tomas Hertl teki silloin ottelun voittomaalin.

Rinne torjui ottelussa 19/20 laukausta. Voittomaalin teki Hertl, kuten edellisessäkin kohtaamisessa. 2-0 maali syntyi tyhjään maaliin.

– Sama tulos, olen todella onnellinen, totesi Hertl. – Rinnettä vastaan on kiva maalata, sillä hän on (NHL:n) johtava maalivahti.

Katso ottelun kohokohdat tästä: