Jarkko Nieminen - Kevin Anderson 11.3.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/11/2013
Jaa tämä...

Jatkuvatko Niemisen erinomaiset peliesitykset jättiyllättäjää vastaan?

Jarkko Nieminen – Kevin Anderson, merkki 1, kerroin
Jarkko Nieminen (+1,5 erää) – Kevin Anderson, merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,95 | 1,35

ATP-tennistä Indian Wellsistä, turnaus on edennyt kolmannelle kierrokselle. Suomen Jarkko Nieminen saa vastaansa Etelä-Afrikan Kevin Andersonin. Kohteessa kerroinasettelu vaikuttaa lyhyesti sanottuna käsittämättömältä. Kevin Anderson voitti viimeksi Espanjan David Ferrerin. Andersonin voittoa Ferreristä voidaan pitää upeana suorituksena, mutta onkohan sen nyt annettu liikaa vaikuttaa tämän ottelun kertoimiin? Anderson joutui pelaamaan raskaan kolmieräisen ottelun, joten siinäkin on yksi asia, mistä etua saa Nieminen. Näin selkeä suosikki Anderson ei voi yksinkertaisesti olla mitenkään päin.

Jarkko Nieminen on pelannut upeaa turnausta ja edellisessä ottelussaan Nieminen murskasi Espanjan Fernando Verdascon suoraan kahdessa erässä. Niemisen ei tarvinnut viime ottelussa kentällä paljoa käyttää aikaa, joten lepäämiseen Nieminen on jälleen voinut keskittyä hyvin.

Jarkko Niemisen tulee käyttää se hyväksi, että Anderson on erittäin isokokoinen pelaaja. On siis selvää, että liikkuminen on Andersonille vaikeaa. Anderson pelaa syöttönsä varassa ja sen takia yksikin syötönmurto olisi erittäin suuri asia Niemisen kannalta. Nieminen omaa hienot mahdollisuudet tästäkin otteluparista jatkoon, Andersonin kertoimet ovat surkeita. Vedot tekemään ja Niemisen ottelua seuraamaan!

Veikkaussivut | Tuomas