Jarkko Nieminen - Roberto Bautista-Agut 22.5.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Jarkko Nieminen sekä Roberto Bautista-Agut iskevät Saksassa yhteen.

Jarkko Nieminen – Roberto Bautista-Agut, merkki 1, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 1,45 | 2,50 

ATP-tennistä Saksasta, Dusseldorfin toisen kierroksen ottelussa Jarkko Nieminen kohtaa espanjalaisen Roberto Bautista-Agutin. Ensimmäisellä kierroksella Jarkko Nieminen voitti Slovakian Lukas Lackon helposti suoraan kahdessa erässä. Jarkko Nieminen on massalla saanut aikaan loistavia tuloksia ja nyt Dusseldorfin turnaus käynnistyi myös erinomaisesti! Niemisellä ei ollut lopulta slovakialaista vastaan oikeastaan minkäänlaisia ongelmia.

Roberto Bautista-Agutilla on alla rankka ensimmäisen kierroksen ottelu ja toisekseen espanjalainen on pelannut todella vähän massalla! Roberto Bautista-Agut voitti Luxemburgin Gilles Mullerin ensimmäisellä kierroksella, mutta millään tavalla espanjalainen ei ottelussa kuitenkaan vakuuttanut. Ennen tätä turnausta Bautista-Agut on pelannut viimeksi monta viikkoa sitten Monacon turnauksessa.

Jarkko Niemiselle tämä turnaus on siinä mielessä loistava, että Nieminen pystyy taistelemaan jopa turnausvoitosta. Jarkko Nieminen on ehdottomasti turnauksen suurimpia nimiä yhdessä esimerkiksi Janko Tipsarevicin, Gilles Simonin sekä Tommy Haasin kanssa. Kaiken järjen mukaan Nieminen tulee ilman muuta tästä ottelusta voiton nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas