Jarkko Nieminen - Benjamin Becker 16.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Jarkko Nieminen toisen kierroksen paikkaa Tukholmassa?

Jarkko Nieminen – Benjamin Becker, merkki 1, kerroin 
Jarkko Nieminen – Benjamin Becker (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 1,40 | 2,70 

 

 

ATP-tennistä Tukholmasta, Suomen Jarkko Nieminen kohtaa Saksan Benjamin Beckerin. Molemmat pelaavat ensimmäisen ottelunsa tässä turnauksessa vasta tänään. Jarkko Niemiselle tämä turnaus on aivan erityinen, sillä Jarkko Nieminen on ensinnäkin saanut vuodesta toiseen hurjasti kannustusta juuri Tukholmassa ja toisekseen tavallaanhan Jarkko Nieminen on menestynyt myös syksyllä erinomaisesti. Jarkko Niemiselle on varmasti äärimmäisen tärkeää menestyä tällä viikolla juuri Tukholmassa. Jarkko Nieminen onkin kuntoutunut hyvin jalkaongelmistaan ja on saanut syksyn aikana mukavia otteluita alleen, vaikka viime viikolla Shanghaissa matka päättyi jo avauskierroksella.

Benjamin Becker on jostain syystä ollut Jarkko Niemiselle erinomainen vastustaja, sillä pelaajat ovat kohdanneet viisi kertaa ja peräti neljästi Jarkko Nieminen on ollut parempi. Benjamin Becker hävisi Shanghaissa jo avauskierroksella japanilaisvastustajaansa vastaan, parasta menestystä on tullut syksyn aikana Tokion turnauksesta, sillä siellähän saksalainen pääsi aina kolmannelle kierrokselle asti. Saksalainen on kierrellyt tällä kaudella hyvinkin paljon Challenger -tason turnauksia, joten menestyminen ATP-tason turnauksissa ei olekaan voinut olla mahdollista.

Jarkko Niemiselle tämä on lyhyesti ja kauniisti sanottuna kotiottelu, joten tässä turnauksessa suomalaisen tulee menestyä. Paikalla tulee olemaan paljon suomalaiskannattajia. Tämä on samalla loistavaa markkinointia pian Helsingissä alkavalle Challenger -tason turnaukselle. Benjamin Becker on vastustajana juuri sopiva Jarkko Niemiselle, sillä saksalaisella ei oikeastaan ole minkäänlaista selkeää asetta uhata Jarkko Niemistä. Tämä pitäisi mennä jopa kahdessa erässä suomalaiselle.

Veikkaussivut | Tuomas