Jarkko Nieminen - Ricardas Berankis 17.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Jarkko Nieminen Talissa kotiturnauksen mestaruutta?

Jarkko Nieminen – Ricardas Berankis (+1,5 erää), merkki 1, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 1,34 | 3,15

 

 

Helsingissä pelattava tenniksen Challenger -turnaus lähenee loppuaan, tänään pelataan turnauksen finaali Suomen Jarkko Niemisen sekä Liettuan Ricardas Berankisin välillä. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on Jarkko Nieminen. Eilen välierässä Jarkko Nieminen voitti Jan-Lennard Struffin 2-1 numeroin, vaikka saksalaisella oli monta ottelupalloakin. Tiukoissa paikoissa Jarkko Nieminen pelasi äärimmäisen hyvin. Paikalla oli erittäin paljon suomalaiskatsojia, joten turnaus todellakin kiinnostaa – vaikkakin kyseessä on vain Challenger -tason turnaus. Jarkko Nieminen sai selkeää etua esimerkiksi eilen siitä, että ottelu pelattiin Helsingissä, sillä Jan-Lennard Struffille tiukat paikat olivat myrkkyä. Jarkko Niemisestä huomasi sen, että ottelu oli todella merkittävä suomalaisen kannalta. Tuuletukset olivat ottelun jälkeen sellaisia, että ottelun voittaminen maistui vähintäänkin erinomaiselta.

Ricardas Berankis on viihtynyt hyvin Helsingissä aikaisemmillakin kerroilla, mutta etenkin nyt tällä kerralla liettualainen on ollut hyvä! Ricardas Berankis ei sinänsä omaa mitään sellaista asetta, jolla voisi lähteä selkeästi Jarkko Niemistä horjuttamaan, mutta joka tapauksessa Ricardas Berankis voi olla jo nyt tyytyväinen urakkaansa. Ricardas Berankis voitti eilen välierässä Henri Laaksosen suoraan kahdessa erässä. Ricardas Berankis lähti otteluun ilman muuta selkeänä ennakkosuosikkina eikä antanut Henri Laaksoselle mahdollisuuksia. Ricardas Berankis menestyy mukavasti Challenger -tason turnauksissa, mutta Jarkko Nieminen on kuitenkin kiertänyt tälläkin kaudella vain ATP-turnauksia. On täysin eri asia pelata Jarkko Niemistä vastaan kuin pelaajaa, joka kiertää vain Challenger -tason turnauksia.

Jarkko Nieminen haluaa varmasti erittäin kovasti voittaa tänä vuonna IPP Openin, sillä viime vuonna Jarkko Nieminen hävisi finaalissa Lukas Lackoa vastaan. Jarkko Nieminen lähti tähän turnaukseen selkeänä mestarisuosikkina, sillä muut ATP-tason pelaajat ovat olleet tällä viikolla vähissä. Ricardas Berankis on hävinnyt tässä turnauksessa vasta yhden erän, mutta vastustajien taso on ollut aivan mitä sattuu. Jarkko Nieminen taisteli eilen itsensä vaikeasta tilanteesta voittoon ja se kertoo vain siitä, että tänään Jarkko Nieminen haluaa päästä nostamaan pokalia kotiyleisönsä edessä. Harva uskoo Ricardas Berankisin pystyvän Jarkko Niemisen kaatamaan. Tasoituksellakin Jarkko Nieminen lienee menossa oikein.

Veikkaussivut | Tuomas