VIDEO: Suomalaistähti vahvisti odotetun jäähyväisottelun toteutumisen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Suomen tennisässä saa uralleen mahtavan päätöksen.

Suomen tennisammattilainen numero yksi Jarkko Nieminen lopettaa uransa tähän kauteen, ja suomalainen tekee sen suurella tyylillä. Virallisesti maskulaisen viimeinen ATP-turnaus pelataan Tukholman avoimissa lokakuun lopulla, mutta vielä marraskuussa hänet nähdään tositoimissa sveitsiläistä Roger Federeriä vastaan. Nieminen onkin varmistanut, että odotettu jäähyväisiottelu sveitsiläistähteä vastaan on nyt varmaa.

Nieminen vahvisti ottelun toteutumisen Facebook-sivuillaan.

– Yksi unelmistani toteutuu marraskuussa, kun saan pelata ammattilaisurani viimeisen ottelun ystävääni ja kaikkien aikojen tennispelaajaa Roger Federeriä vastaan Suomessa, ja juhlistaa tätä yhdessä kotiyleisön kanssa, Nieminen kirjoitti.

Marraskuun toisena maanantaina pelattava ottelu tulee antamaan Niemisen uralle sen päätöksen, jonka hän ansaitsee.

The Final Night -nimellä markkinoitava ottelu pelataan Hartwall Areenassa.

– Haluan, että tapahtumasta jää hyvä fiilis isolle joukolle, Nieminen viestitti.

Liput tulevat myyntiin 8. lokakuuta. Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta kerrotaan lähipäivinä.

Katso Niemisen ja Federerin huippuhetket tämän vuoden Istanbulin kohtaamisesta:

Vaikka Niemisen ura on loppusuoralla, lähiviikot ovat suomalaisen kohdalla erittäin kiireisinä. Tällä viikolla maskulainen nähdään Kuala Lumpurin ATP-turnauksessa. Ensi viikolla matka jatkuu Tokion ATP-kilpailuun.

Nieminen pelaa Kuala Lumpurissa ensimmäistä kertaa Suomen aikaa tiistai aamupäivällä. Avauskierroksen vastustajana toimii japanilainen Tatsuma Ito.

Jos ja kun Nieminen voittaa Iton, toisella kierroksella olisi tiedossa huippujännittävä ottelu Nick Kyrgiosia vastaan.

Tukholman avoimet on mahtava paikka pelata viimeinen ammattilaisturnaus, sillä kyseessä on yksi turnaus, josta Nieminen aikoinaan singahti maailmalle. Toisekseen Tukholman avoimet on maskulaisen lempiturnauksia. Paikalla on, toivottavasti, etenkin tällä kaudella valtava määrä suomalaisia.

Suomalaistennis tiukassa tilanteessa

Kun puhutaan nykypäivänä suomalaisesta tenniksestä, niin paljon esiin nousee yksi nimi ylitse muiden, Nieminen. Kun maskulainen ei kierräkään tulevaisuudessa dollarikenttiä, uusien suomalaisten olisi noustava ATP-tasolle. Suomalaistenniksen tilanne on valitettava, sillä myös Micke Kontinen on päättänyt lopettaa uransa. Kontinen kertoi päätöksestään alkusyksyn aikana.

Kolikon toisena puolena Henri Kontinen saavutti viikonloppuna kauden neljännen ATP-turnausvoittonsa. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä. Nelinpelissä menestymistä saavuttava Kontinen on tällä hetkellä niitä harvoja pelaajia, jotka nähdään ATP-kiertueella tulevaisuudessakin.

Peliyhtiö Unibet lähettää myös tämän viikon tennisturnaukset live stream-palvelussaan.

Lue myös:
VIDEO: Naisten US Openille yllätysmestari!
VIDEO: US Open päättyi serbialaisjuhliin!