Jarkko Nieminen - Pierre-Hugues Herbert 6.2.2014 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/06/2014
Jaa tämä...

Pelaako Jarkko Nieminen itsensä kolmannelle kierrokselle?

Jarkko Nieminen – Pierre-Hugues Herbert, merkki 1, kerroin 1,55 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,55 | 2,38 PELAA TÄSTÄ

 

 

ATP-tennistä Ranskasta, Montpellierin kolmannen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Suomen Jarkko Nieminen sekä Ranskan Pierre-Hugues Herbert. Ottelun voittaja tulee pelaamaan itsensä kolmannelle kierrokselle. Lähtökohtaisesti tähän otteluun on syytä tarjota vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Jarkko Nieminen. Pierre-Hugues Herbert on vielä todella kokematon pelaaja tälläisissä otteluissa. Ranskalainen on vielä nuori pelaaja ja näin ollen hän on ehtinyt pelaamaan vain muutamia ATP-tason turnauksia. Pierre-Hugues Herbert omaa laadukkaan syötön, mutta pelillisesti ranskalaisen aseet ovat Jarkko Niemisen kaatamiseksi vähissä. Pierre-Hugues Herbetille pelaaminen kotiyleisön edessä on kauden suurimpia tapahtumia, mutta siitä huolimatta Jarkko Niemisen mahdollisuudet voittoon ovat huomattavasti ranskalaista paremmat.

Jarkko Nieminen pelasi viime viikonloppuna Davis Cupia voittaen molemmat ottelunsa, joten siinä mielessä Jarkko Niemisen valmistautuminen sujui tätä turnausta ajatellen erinomaisesti! Jarkko Nieminen selviytyi ensimmäisellä kierroksella luovutuksen kautta jatkoon, joten siinä mielessä suomalaisen ei tarvinnut ihan hirveästi rehkiä. Jarkko Niemiselle pelaaminen sisäturnauksessa sopii hyvin, vaikka myös Pierre-Hugues Herbertiä tämä alusta suosii. Kyseessähän on tosissaan sisäturnaus, joten voidaan luokitella tälläistä kilpailua melko nopeatempoiseksi alustaksi. Jarkko Niemisellä on ollut viime syksyn sekä talvenkin aikana ongelmia jalkojen kanssa, mutta suomalaisen mukaan ongelmat ovat historiaa, joten odotusarvot ovat Jarkko Niemisen kohdalla jo tätä yksittäistäkin ottelua ajatellen korkealla.

Pierre-Hugues Herbert muistetaan parhaiten todennäköisesti viime kauden Pariisin sisäturnauksesta, kun ranskalainen nappasi muutaman komean voiton. Lopulta Benoit Paire oli kuitenkin ranskalaisellekin liikaa. Lähtökohtaisesti jokainen ottelu ATP-kiertueella on Pierre-Hugues Herbetille arvokasta kokemusta, mutta kyseessä on vielä niin kokematon pelaaja, että osaako ranskalainen edes hyödyntää niin sanottua kotietuaan? Jarkko Nieminen on kertoimien valossa asetettu selkeäksi ennakkosuosikiksi ja sitä voidaankin pitää täysin oiketettuna. Jarkko Nieminen omaa kaikki aseet tiputtaa Pierre-Hugues Herbert jatkosta suoraan kahdessa erässä. Sellaista tietynlaista tasaisuutta ranskalaisen tekemisestä ei vielä tässä kohdassa pysty löytämään, joten lähinnä jossain yksittäisessä ottelussa lienee TOP-100 sijoilla olevien pelaajien kaataminen. Jarkko Nieminen on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas