Jarkko Nieminen - Filip Peliwo 6.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/06/2013
Jaa tämä...

Jarkko Nieminen tauon jälkeen takaisin ATP-kiertueelle.

Jarkko Nieminen – Filip Peliwo (+1,5 erää), merkki 1, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 1,22 | 4,25

ATP-tennistä Montrealista, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Suomen Jarkko Nieminen sekä Kanadan Filip Peliwo. Heti alkuun on todettava valitettavasti, että ottelua ei tulla pelaamaan tv-kentällä. Jarkko Nieminen ei ole pelannut Wimbledonin jälkeen, sillä Jarkko Niemisellä on ollut hieman ongelmia jalan kanssa. Jarkko Nieminen lähtee joka tapauksessa tähän otteluun suursuosikkina eikä mikään muu tulos kelpaa kuin voitto suoraan kahdessa erässä. Jarkko Nieminen kohtaa täysin Challenger -tason otteluita kiertävän Filip Peliwon – kanadalainen ei juurikaan ole osallistunut ATP-turnauksiin, mutta nyt tämä turnaus tekee poikkeuksen.

Filip Peliwo on pelannut paljon otteluita kovilla kentillä, kun taas Jarkko Nieminen ei ole ehtinyt pelaamaan, mutta vaikeaa siitä on antaa mitään selkeää etua kanadalaiselle. Kuten jo todettu, Filip Peliwo on kierrellyt Challenger -tason turnauksia ja nyt sentään on kyseessä Masters 1000 -luokan turnaus. On siis selvää, että tämä on ehdottomasti mahdollisesti jopa kauden kohokohta kanadalaisen näkökulmasta katsottuna.

Jarkko Niemiselle on hyvä asia, että heti avauskierroksella suomalaisen luulisi pääsevän helpohkolla toiselle kierrokselle. Vastustajana Felip Peliwo on suomalaiselle hyvä tässä vaiheessa pienen loukkaantumisen jälkeen. Jarkko Nieminen tuskin antaa kanadalaiselle edes erääkään tässä ottelussa.

Veikkaussivut | Tuomas