Jarkko Nieminen - Igor Sijsling 7.3.2013 | Indian Wells

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/07/2013
Jaa tämä...

Nieminen aloittaa urakkansa Indian Wellsissä.

Jarkko Nieminen – Igor Sijsling, merkki 1, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 1,53 | 2,40 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, tänään käynnistyy upea Indian Wellsin turnaus. Mukana turnauksessa ovat oikeastaan kaikki huippupelaajat. Suomen Jarkko Nieminen kohtaa ensimmäisellä kierroksella Hollannin Igor Sijslingin. Lähtökohdat lupailevat suomalaisen osalta hyvää lopputulosta. Jarkko Nieminen on pitänyt vähän aikaa taukoa, sillä helmikuussa Nieminen pelasi monta kilpailua. Edellisessä turnauksessaan, Marseillessa Nieminen hävisi jo avauskierroksella Latvian Ernests Gulbisia vastaan. Tauko on varmasti tehnyt Niemiselle hyvää, sillä lepääminen on kuitenkin jo kokeneelle Niemiselle merkittävä asia.

Igor Sijsling joutui antamaan edellisessä turnauksessaan, Delray Beachissa luovutusvoiton Saksan Tommy Haasia vastaan. On siis selvää, että Sijslingin pelikunto on tällä hetkellä arvoitus. Sijslingin kaudesta ei toisaalta oikeastaan muutenkaan voi antaa millään tavalla hyvää arvosanaa, Sijsling on tippunut turnauksessa kuin turnauksessa ensimmäisellä tai toisella kierroksella. Esimerkiksi ennen Delray Beachiin siirtymistä Sijsling tippui toisella kierroksella Memphisin turnauksessa.

Mikäli Nieminen on hyvin käyttänyt lepotauon edukseen, tulee Nieminen voittamaan ottelun jopa suoraan kahdessa erässä! Sijsling voitti pelaajien edellisen kohtaamisen, joka käytiin viime kesänä nurmikentällä, mutta nyt tiedossa on eri alusta ja hyvin levännyt Nieminen.

Veikkaussivut | Tuomas